Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα

Η Γη της Ελιάς: Ένα περίεργο παιχνίδι ξεκινά για τους πρωταγωνιστές. Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και πως ο λόγος που εμφανίστηκε στην γη της ελιάς, είναι για να ανακαλύψει ποιος τον σκότωσε.

Η Ασπασία και η Δήμητρα δένονται έντονα μαζί του, λες και κάτι τις τραβάει κοντά του. Ο Ορέστης, φυσικά, δεν ανοίγει τα χαρτιά του και παρουσιάζεται ως ένας απλός γυμναστής που κάνει διακοπές στην Αρεόπολη.

Σύντομα, η Δήμητρα θα ανακαλύψει πως ο Ορέστης κάτι ψάχνει και πως συνδέεται με τον Κίμωνα κατά κάποιον τρόπο, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, θα τον προσεγγίσει και μαζί θα ξεκινήσουν τις έρευνες, για να ξετρυπώσουν τον Δημοσθένη και τις απάτες του.

Όσο περνάει ο καιρός, η Ασπασία θα αρχίσει να δένεται έντονα μαζί του. Για κάποιον λόγο θα τον δει σαν τον δικό της γιο, θα τον αγκαλιάσει, θα τον θεωρήσει παιδί της. Βέβαια, όλα αυτά, μέχρι να μάθει την αλήθεια..

Πηγή: youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts