Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος ξυπνά και ρωτάει που είναι η κόρη του

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θα ανοίξει για πρώτη φορά τα μάτια του στην σειρά του Mega και το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει την Βασιλική είναι που βρίσκεται η κόρη του, Στέλλα και αν είναι καλά.
Αυτή η εξέλιξη θα φέρει μια μικρή ανάσα αισιοδοξίας στους Στεφανέους, οι οποίοι βιώνουν ακόμα δραματικές ώρες καθώς η κατάσταση της μικρής παραμένει κρίσιμη.
Οι γιατροί ενημερώνουν την Βασιλική και την Χάιδω πως ο Φίλιππος άνοιξε τα μάτια του και πως σιγά σιγά αρχίζει και έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω του. Η Βασιλική θα είναι η πρώτη που θα τον δει και θα του μιλήσει. Η ίδια, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, πολύ φορτισμένη συναισθηματικά θα μπει στον θάλαμο με σκοπό να δει τον άνδρα της μετά το φρικτό ατύχημα που είχε.

Ο ίδιος την ρωτάει για την μικρή. Τι θα του απαντήσει η Βασιλική; Θα καταφέρει να κρύψει την αλήθεια από τον άνδρα της ή όχι; Αν του πει τι πραγματικά συμβαίνει ίσως μπορεί να του προκαλέσει κακό. Η ίδια θα πιεστεί πολύ όπως θα δούμε και δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρια της. Θα καταλάβει άραγε ο Φίλιππος, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, το κίνδυνο που παραμονεύει την κόρη του ή όχι; Η συνέχεια την Κυριακή το βράδυ, στις οθόνες μας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9070 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr