Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος τρελαίνεται και πυροβολεί όποιον περνάει από μπροστά του

Η Γη της Ελιάς: Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, για να καθηλώσει τους τηλεθεατές.
Ο Φίλιππος θα πάρει στα χέρια του το όπλο της Χάιδως και θα αρχίσει να κυνηγά μέσα στο σπίτι τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στο παιδί του, στην γη της ελιάς.

Όλα ξεκινούν από το απαράδεκτο σχέδιο της Κατερίνας… Εκείνη, αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, ζητά από κάποια τσιράκια της νύχτας να απαγάγουν το μωρό, για να πάρουν λύτρα.

Viral Είδηση: H Γη της Ελιάς: Ξεκίνησε η απολογία της Αθηνάς

Η ίδια, μάλιστα, φεύγει από τη Μάνη, για να μη κινήσει υποψίες. Η Χάιδω και ο Φίλιππος τρέμουν στην ιδέα πως τα χειρότερα έρχονται. Πράγματι, η Κατερίνα δε τους αφήνει ήσυχους…

Λίγες μέρες μετά, δύο άντρες μπαίνουν μέσα στο σπίτι του Στεφανέα. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, οι απαγωγείς αρπάζουν το μωρό, αλλά λίγο πριν φύγουν, πιάνονται στα πράσα!

Ο Φίλιππος αρπάζει το όπλο και τους κυνηγά, στην γη της ελιάς. Για να προλάβει το κακό, πυροβολεί τις ρόδες του αυτοκινήτου τους και αμέσως μετά σημαδεύει τον έναν από τους δύο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο Κουράκος φτάνει στο σημείο αυτό και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Όταν εκείνοι ομολογούν πως τους έβαλε η Κατερίνα, ξεκινά ένα ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9945 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr