Η Γη της Ελιάς: Ποιος ζητά απεγνωσμένα άδεια οπλοφορίας;

Κι όμως, μία πρωταγωνίστρια ζητά απελπισμένα άδεια οπλοφορίας, για να καταφέρει να πάρει στο σπίτι της ένα όπλο, στην γη της ελιάς. Σκοπός της είναι να προστατευτεί από έναν επικίνδυνο άνθρωπο που έχει στη ζωή της..

Ποιος είναι αυτός που απειλεί τη ζωή της και ποια ηρωίδα θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την παράνοια, ρισκάροντας να βάψει τα χέρια της με αίμα; Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και κανείς δεν είναι πια ασφαλής.

Ο Αλέξης ομολογεί στην Μυρτάλη πως σκότωσε τον Γεράσιμο κι εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Του δείχνει πως τον στηρίζει και πως θα είναι δίπλα του για ό,τι χρειαστεί..

Μέσα της τρέμει πως και το δικό της τέλος πλησιάζει, αν τολμήσει να του πάει κόντρα. Έτσι, με βαριά καρδιά, τρέχει στην αστυνομία, ζητώντας άδεια οπλοφορίας, για να μπορέσει να προστατεύσει τον εαυτό της, στην γη της ελιάς.

Αυτή τη φορά θέλει να είναι νόμιμη και να μη κινδυνεύσει ξανά. Βέβαια, η άδεια αυτή σκάει σαν κεραυνός και κανείς δε της επιτρέπει να την πάρει. Πώς θα προστατεύσει τον εαυτό της από τον αδίστακτο σύντροφό της;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »