Η γη της Ελιάς: Ραγίζει καρδιές το γράμμα του Ιάκωβου στην Αθηνά: «Να σταθείς δυνατή»

Η γη της Ελιάς: Ραγίζει καρδιές το γράμμα του Ιάκωβου στην Αθηνά που θα δούμε να διαβάζει η τελευταία μέσα στο κελί της στη φυλακή, σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ο Ιάκωβος Βρεττάκος λίγο πριν φύγει από τη ζωή κάθεται και γράφει ένα γράμμα στην Αθηνά μέσω του οποίου της εξηγεί του λόγους που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη Μάνη.

Το γράμμα αυτό το έχει στα χέρια του ο Λυκούργος, ο οποίος όντας περίλυπος για το χαμό του επιστήθιου φίλου του επισκέπτεται στη φυλακή την Αθηνά και της ανακοινώνει τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ιάκωβου Βρεττάκου ενώ παράλληλα της παραδίδει την επιστολή του.

η γη της ελιάς Αθηνά Ιάκωβος

Η Αθηνά ξαφνιάζεται στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένου της Ιάκωβου και σπεύδει να διαβάσει την επιστολή του.

Η Αθηνά αρχίζει να διαβάζει το γράμμα του Ιάκωβου και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο Ιάκωβος ζητεί από την Αθηνά να σταθεί δυνατή και με το κεφάλι ψηλά ενώ παράλληλα την προτρέπει να κοιτάξει να ζήσει τη ζωή της από δω και πέρα, να ταξιδέψει και να ερωτευθεί ξανά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »