Η Γη της Ελιάς: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ξανά ο Αλέξης – Οι βαριές κουβέντες του Στάθη στην Ιουλία

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε και απόψε, στο νέο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Η Μαργαρίτα και ο Αλέξης αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τούς εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. Ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μήπως έπαθε κανένα ατύχημα. Η ψυχολογική κατάσταση του Αλέξη αρχίζει να χειροτερεύει, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους. Ο Στάθης εξοργίζεται από τον τρόπο με τον οποίο τον αποφεύγει η Ιουλία και ακούγονται βαριές κουβέντες από εκείνον.

Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει.

Η Αντιγόνη μετακομίζει στο σπίτι του Ισίδωρου και ο Μάνος περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα αυτής της συγκατοίκησης. Ο Κουράκος εντοπίζει τον συνεργό τού Ανέστη και διατάζει τη σύλληψή του, ενώ όταν γυρίζει σπίτι τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Η Μυρτάλη νιώθει τον χρόνο να πιέζει, καθώς η τράπεζα απαιτεί την αποπληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου κι εκείνη δεν έχει τα χρήματα. Χωρίς λεφτά, όμως, μένει και η Μαργαρίτα, που ανακαλύπτει ότι ο Θεοδόσης πήρε μαζί του όλα τα χρήματα που της είχε βάλει στον κοινό λογαριασμό.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts