Η Γη της Ελιάς: «Σκοτώνονται» Αρετή και Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Οι τηλεθεατές είχαν καιρό να απολαύσουν τις δύο ηρωίδες να ανταλλάζουν κατάρες η μία στην άλλη αλλά αυτό θα γίνει πάλι και σύντομα.

Ένας άγριος καβγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις ηρωίδες στη Γη τη ελιάς, στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Όλα ξεκινούν, όταν η Χρυσούλα αποφασίζει να εκδικηθεί την Αρετή, χρησιμοποιώντας την κόρη της. Δίχως δεύτερη σκέψη, πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής και του Φίλιππου και τους αναφέρει πως η Αρετή κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει, από μαύρη μαγεία, ως και ύπουλες δολοπλοκίες!

Η Χάιδω, ακούγοντας όσα λέει η Χρυσούλα, χάνει τον έλεγχο και ορμά! Μόλις ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν στην Μαδρίτη για τον γάμο του Στέφανου, η Χάιδω επισκέπτεται την Αρετή στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να ξεσπά ένας νέος πόλεμος, στην γη της ελιάς.

Οι δυο γυναίκες πιάνονται άσχημα στα χέρια και ανταλλάζουν κατάρες η μία στην άλλη. Η Αρετή κάνει το μαγαζί γυαλιά καρφιά, με τις απειλές να συνεχίζονται, ακόμη κι όταν η Χάιδω έχει φύγει από τον χώρο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9945 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr