Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών

H Γη της Ελιάς: Επανασυνδέσεις αλλά και γάμοι θα περιμένουν τα ζευγάρια στο φινάλε του τρίτου κύκλου. Η Γη της Ελιάς είναι μία ελληνική καθημερινή δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2021-2024, που δημιουργήθηκε από τη Βάνα Δημητρίου, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel από την 1η Σεπτεμβρίου του 2021 μέχρι σήμερα. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο φινάλε!

Φίλιππος & Βασιλική: Τους χωρίζει ο θάνατος: Και ναι, όσο κι αν πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, το τέλος δυστυχώς δεν θα είναι ευτυχισμένο για Φίλιππο και Βασιλική. Στο φινάλε του τρίτου κύκλου της σειράς ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί, σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα, για τους φόνους που έχει κάνει η Χάιδω στο παρελθόν. Ο κύκλος που άνοιξε με τη δολοφονία της αδελφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δίκη της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός. Εννοείται πως ο θάνατός του θα σκορπίζει τον θρήνο και την οδύνη και η Βασιλική απαρηγόρητη θα περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Δημοσθένης και Ασπασία: Δεύτερη ευκαιρία

Άλλο ένα ζευγάρι στη σειρά που ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Δημοσθένης με την Ασπασία. Είναι η επιτομή τού μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν και έτσι το φινάλε της σειράς θα τους βρει ξανά μαζί να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους. Η εξαφάνιση της Ξένισε με το μωρό μπορεί να έχει κάνει έξω φρενών τον Δημοσθένη, ωστόσο από την άλλη δείχνει κάποια σημάδια κατανόησης, καθώς όσο ελευθέρων ηθών κι αν είναι η κοπέλα, δεν παύει να είναι μάνα! Από την άλλη βέβαια, τον έχει βολέψει αυτή η κατάσταση, καθώς χωρίς το μωρό μπορεί να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της Ασπασίας. Κι έτσι γίνεται!

Ισμήνη και Κωνσταντίνος: Τρόμος για την οικογένειά τους

Το σκοτεινό παρελθόν του Κωνσταντίνου επιστρέφει και του χτυπάει ξανά την πόρτα. Οι παλιοί του γνώριμοι έρχονται να ταράξουν την οικογενειακή του γαλήνη και με τις απειλές τους προκαλούν τον τρόμοι στον Κωνσταντίνο, αλλά και στην Ισμήνη που το ανακαλύπτει. Η Ισμήνη δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που εκβιάζουν τον άντρα της και για ποιο λόγο, καθώς δεν γνωρίζει και όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Ξέρει κάποια ανώδυνα πράγματα για την παλιά του δράση και όχι για τα φονικά που έγιναν με εντολή του. Το τέλος της σεζόν θα τους βρει τρομαγμένους για το τι θα συμβεί.

Στάθης και Ιουλία: Ζουν ευτυχισμένες στιγμές

Η Ιουλία Βρεττάκου ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της. Από τη μια περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του παιδιού της και από την άλλη έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Αριάδνη. Κάτι που την κάνει να πετάει στα σύννεφα και εννοείται πως ενημερώνει τον Στάθη και τον Ισίδωρο για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη. Στο μεταξύ, ο Στάθης εκτός από την οικογενειακή ευτυχία που απολαμβάνει, παράλληλα χαίρεται που και τα επαγγελματικά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. ύστερα μάλιστα και από τη συμφωνία για συνεργασία που έκλεισε με τον Τζον. Ωστόσο τη χαρά του θα επισκιάσει ο θάνατος του Φίλιππου και ο θρήνος της Βασιλικής.

Μάνος και Μαρίνα: Στα πρόθυρα χωρισμού

Σύννεφα αρχίζουν να σκεπάζουν τον γάμο της Mαρίνας και του Μάνου. Η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμέvosς ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Η Μαρίνα δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την κατάσταση και νιώθει πως εκείνος έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την ίδια. Εκείνος της διαλύει κάθε υποψία, αλλά η πίεση που νιώθει από τη δουλειά αλλά και από τις καταστάσεις στο σπίτι με την Αμαλία, τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες. Έτσι, o Μάνος αρχίζει να εθίζεται στις αμφεταμίνες με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός και κάποιο φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι πού τρομάζει τη Μαρίνα, η οποία δεν τον αναγνωρίζει. Τρέμει μήπως συμβεί κάτι κακό σ’ εκείνη και το παιδί τους και σκέφτεται ακόμα και να τον αφήσει

Αθηνά και Τζον: Πρόταση γάμου

Αν δεν υπήρχαν οι αντιδράσεις της Φιλιώς, η Αθηνά θα πετούσε κυριολεκτικά στα σύννεφα με τον έρωτά της για τον Τζον. Το ζευγάρι δείχνει να περνάει μια πολύ ωραία φάση και μάλιστα ήδη ο επιχειρηματίας της έχει προτείνει να εγκατασταθούν , μόνιμα στην Αμερική. Παράλληλα, αποφασίζει να της κάνει έκπληξη και σ’ ένα ταξίδι τους στο Σούνιο και μπροστά στη μητέρα της, Μαρία, της κάνει πρόταση γάμου χαρίζοντάς της μάλιστα κι ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Η Αθηνά δέχεται και η Μαρία χαίρεται που επιτέλους η κόρη της βρήκε την ευτυχία που της άξιζε! Ωστόσο δεν θα τους δούμε να παντρεύονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ισίδωρος και Αμαλία: Η μοίρα τους κρατάει μαζί

Όπως ήδη βλέπουμε, ο Ισίδωρος είναι αρκετά θυμωμένος με την Αμαλία και τη συμπεριφορά που έχει απέναντι στα μέλη της οικογένειάς του. Έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως δεν ανέχεται συμπεριφορές βεντετισμού και της έχει επιστήσει την προσοχή για να αλλάξει χαρακτήρα. Εκείνη όμως επιμένει να δρα υπογείως και να φέρνει την οικογένεια Βρεττάκου στα όριά της. Συνεχίζει να τσακώνεται με τους πάντες, με αποτέλεσμα να τους κάνει όλους άνω-κάτω. Ο M0vos, η Μαρίνα και η Αθηνά ζητάνε από τον Ισίδωρο να αναλάβει δράση, αλλά εκείνο$ δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη κάνει τόσο καιρό. Και ο λόγο5 είναι ένας: Η Αμαλία έχει φάει σφαίρα για να σώσει τη ζωή του! Κι αυτό είναι μια πράξη που ο ίδιος όσο κι αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά της γυναίκας του, σε καμία περίπτωση δεν το ξεχνάει.

Πηγή tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts