Η Γη της Ελιάς: Στάθης σε Στέφανο: «Ξεκόλλα πια από τη μάνα σου»

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης με την προσκόλληση που έχει αποκτήσει ο γιος του, ο Στέφανος με την Αρετή. Πράγματι, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο νεαρός πρωταγωνιστής δέθηκε αρκετά με την μητέρα του.
Η Αρετή εκμεταλλεύτηκε το ενδιαφέρον του, για να τον κρατήσει κοντά της. Μάλιστα, κατάφερε μέσα από τον δικό της μοναδικό τρόπο να τον απομακρύνει από την Μυρτάλη. Ο Στέφανος, όμως, δε τα βλέπει όλα αυτά.

Θεωρεί πως η μητέρα του είναι ευάλωτη, πως υποφέρει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Θέλει να την δει ξανά χαμογελαστή, να της συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο. Μάταια, όμως. Η Αρετή μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερα.

Η Μυρτάλη θα φτάσει στα όριά της. Ένα μεγάλο ξέσπασμα, θα οδηγήσει το ζευγάρι στον οριστικό χωρισμό. Η Μυρτάλη θα τον διώξει από το σπίτι, με τα νέα να γίνονται γνωστά σε όλη την Αρεόπολη.

Ο Στάθης, βλέποντας πόσο δεμένος είναι ο Στέφανος με την Αρετή, προσπαθεί να τον συνετίσει στην γη της ελιάς. Πλησιάζει τον γιο του και του ζητάει να μην είναι τόσο προσκολλημένος στην μητέρα του, γιατί δε θα του βγει σε καλό.

Ο Στέφανος, αντί να τον ακούσει, ξεσπάει! Του φωνάζει πως εκείνος ευθύνεται για όλα και πως το μεγάλο κακό ξέσπασε από το τότε που κοίταξε άλλη γυναίκα. Ο Στάθης βλέπει πως το παιδί του δεν πρόκειται να κάνει πίσω τον θυμό του και σταματά να τον συμβουλεύει…

youfly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9913 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr