Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Λυκούργος από τη σειρά; Συντάσσει τη διαθήκη του

Η εκπομπή, Πάμε Δανάη αποκάλυψε ένα από τα πιο δυνατά spoiler για τη Γη της Ελιάς και τον Λυκούργο Μπράτη.

Στην πετυχημένη σειρά του Mega μετά το Πάσχα θα υπάρξουν ανατροπές.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα:΅«Ένας ξαφνικός πόνος που θα νιώσει ο Λυκούργος θα τον οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τα νέα δεν είναι καθόλου καλά, η υγεία του είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, οι εξετάσεις που θα κάνει δεν είναι καθόλου καλές. Αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του. Η κατάσταση της υγείας του θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση και οι γιατροί θα κρίνουν ότι πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για να γίνει μεταμόσχευση ήπατος. Θα ξεκινήσει η αναζήτηση συμβατού δότη που θα σώσει τη ζωή του Λυκούργου, με τα πράγματα να μην είναι απλά και εύκολα».

Τότε η Δανάη Μπάρκα ρώτησε αν ο συμβατός δότης μπορεί να είναι ένας εγκληματίας της Μάνης, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.

Και πρόσθεσε ο Αλέξης Μίχας: «Σε πρώτη φάση δεν βρίσκεται συμβατός δότης, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και γι αυτό ο Λυκούργος συντάσσει τη διαθήκη του».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα με τις καταιγιστικές εξελίξεις της σειράς, Η Γη της Ελιάς!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts