Η Γη της Ελιάς: Τα πρώτα πλάνα του Ντάνου στη σειρά!

Απόψε (11/4) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά Η γη της ελιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος.

Οι φαν της σειράς περίμεναν πώς και πώς να τον δουν να αναλαμβάνει δράση και τα πρώτα πλάνα τον ήθελαν ντυμένο στα μαύρα, με καπέλο και μαύρα γυαλιά να αποβιβάζεται από ένα σκάφος, δηλαδή στο… στοιχείο του, τη θάλασσα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται στη σειρά τον Ορέστη Αντωνιάδη που φτάνει στη Μάνη και σύντομα θα ταράξει τα νερά της μικρής κοινωνίας.

Ο συγκεκριμένος ήρωας, σύμφωνα με το σενάριο, έρχεται στην Αερόπολη και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να επισκεφτεί τον τάφο του Κίμωνα. Από την πρώτη στιγμή δείχνει στους τηλεθεατές πως έχει έναν ιδιαίτερο λόγο που επισκέφτηκε τη Μάνη και συνδέεται έντονα με τον νεκρό Καπερνάρο.

Βέβαια σήμερα είδαμε πλάνα που διήρκησαν μόλις λίγα λεπτά. Ουσιαστικά επρόκειτο για την ανακοίνωση των συντελεστών για τη νέα άφιξη. Ο Ορέστης άλλωστε θα αναλάβει δράση στα επόμενα επεισόδια.

Όπως είδαμε σε αυτά τα πρώτα πλάνα, ο μυστηριώδης αλλά γοητευτικός άντρας καταφτάνει στη Μάνη με ένα σκάφος. Πώς υποδέχτηκαν όμως οι τηλεθεατές τον Ντάνο στη Γη της Ελιάς;

Αν κρίνουμε από τα σχόλια στο Twitter, με ανοιχτές αγκάλες τον υποδέχτηκαν όλοι αφού ήθελαν να τον δουν ξανά μετά τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου σε παλιότερη σειρά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts