Η Γη της Ελιάς: Τι ανακαλύπτει η Ασπασία στο γραφείο του Δημοσθένη;

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία βρίσκει κάτι στο γραφείο του Δημοσθένη που τις κινεί υποψίες, μιλά στην Δήμητρα και μάλιστα της λέει πως πλέον έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον άντρα που παντρεύτηκε…

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αποδεσμεύει τον Κωνσταντίνο


Έπειτα από την δολοφονία του Κίμωνα και όσα συνέβησαν, ο Δημοσθένης αποφασίζει να επιστρέψει και πάλι στην παράνομη δράση του.

Ο Κωνσταντίνος απογοητεύεται, καθώς πίστευε ότι ο θάνατος του γιου του θα τον έκανε να αναθεωρήσει και να σταματήσει την εγκληματική του δράση για πάντα, όμως τώρα βλέπει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Έτσι λοιπόν, για ακόμα μία φορά αναγκάζεται να πει ψέματα στην γυναίκα του, ότι έχει ένα βραδινό ραντεβού στο γραφείο,αφού ο Δημοσθένης του ζήτησε να βρεθούν για να οργανώσουν άλλη μία «δουλειά».

Την ίδια ώρα στο σπίτι του Καπερνάρου, οι συγκρούσεις μάνας και κόρης συνεχίζονται. Η Ασπασία, καταρρακωμένη από το πένθος της, το μόνο που θέλει είναι να μάθει ποιος πήρε τα όργανα του γιου της και πιέζει τον Δημοσθένη για να μάθει. Όσο για την Ειρήνη, εξακολουθεί να είναι κλεπτομανής και για ακόμα μία φορά κλέβει ένα αντικείμενο από το μίνι μάρκετ.

Όμως η τύχη δεν είναι με το μέρος της, καθώς ο υπεύθυνος ασφαλείας την βλέπει και καλεί την αστυνομία. Η νεαρή οδηγείται στο τμήμα και ανακρίνεται από τον Κουράκο, όμως τα στοιχεία είναι ανεπαρκής για να την συλλάβει.

Στο μεταξύ, η Ασπασία ικετεύει τον Δημοσθένη να αγοράσει στην κόρη τους ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να την απαλλάξει από τα καθημερινά δρομολόγια στην Σπάρτη. Από την άλλη, η Ειρήνη πλησιάζει τον Λεωνίδα και από την πρώτη στιγμή του δείχνει ότι της αρέσει. Εκείνη θέλει να κρατήσει το φλερτ της κρυφό, όμως οι γονείς της αντιλαμβάνονται πως κάτι τρέχει και προσπαθούν να μάθουν περισσότερα.

Λίγο αργότερα, η Ασπασία βρίσκει κάτι στο γραφείο του Δημοσθένη που τις κινεί υποψίες, μιλά στην Δήμητρα και μάλιστα της λέει πως πλέον έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον άντρα που παντρεύτηκε. Για πρώτη φορά, ο Δημοσθένης υπόσχεται στον Κωνσταντίνο να τον αποδεσμεύσει από τις βρομοδουλειές του, γεγονός που εκείνον τον ανακουφίζει, μιας και στο εξής θα μπορεί να ζει χωρίς φόβο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts