Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του β’ κύκλου σόκαρε τους τηλεθεατές

Η Γη της Ελιάς: Απόψε (5/7) προβλήθηκε το τελευταίο διπλό επεισόδιο του β’ κύκλου της σειράς που ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν της και πάμε για έναν τρίτο, ακόμα πιο αγωνιώδη και ενδιαφέρων από τους προηγούμενους.

Είδαμε τις νέες ερωτικές περιπέτειες του Ορέστη με φόντο το απέραντο γαλάζιο αλλά στο ίδιο φόντο είδαμε και τους πρωταγωνιστές, τον Στάθη, τον Φίλιππος και τη Βασιλική μαζί με την Αρετή και τον Πότη να βρίσκονται για ψάρεμα παρέα με φίλους.

Ωστόσο, κανείς δεν μπόρεσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη. Η πετονιά της Βασιλικής μπλέχτηκε στη μηχανή, βούτηξε για να την ξεμπλέξει και τελικά μπλέχτηκε εκείνη. Μάταια ο Στάθης και ο Φίλιππος προσπαθούσαν να τη βγάλουν στην επιφάνεια, να την ξεμπλέξουν. Άραγε, είναι πλέον αργά;

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος οργάνωσε δεξίωση στο σπίτι του ενώ παράλληλα, εκτυλίσσεται η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία. Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια;

Αυτά τα δύο ερωτήματα θα μας ταλανίζουν όλο το φετινό καλοκαίρι μιας και έτσι έγινε το φινάλε του β’ κύκλου της σειράς.

Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς παρακάτω:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts