Η Γη της Ελιάς τρίτη σεζόν: Η μεγάλη αποκάλυψη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν στο νεκροταφείο για να αφήσουν λουλούδια και να ανάψουν το καντήλι του παιδιού όπως συνηθίζουν.

Φτάνοντας, όμως, εκεί βλέπουν κάτι που τους εκπλήσσει και τους γεμίζει ερωτηματικά…
Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει…

Στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δραματικής σειράς «Η Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης και η Ασπασία θα σαστίσουν όταν δουν τον Ορέστη πάνω από τον τάφο του γιου τους, Κίμωνα.

Ας δούμε όμως ακριβώς τι θα συμβεί. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν στο νεκροταφείο για να αφήσουν λουλούδια και να ανάψουν το καντήλι του παιδιού όπως συνηθίζουν. Φτάνοντας, όμως, εκεί βλέπουν κάτι που τους εκπλήσσει και τους γεμίζει ερωτηματικά.

Πάνω από το μνήμα του Κίμωνα είναι ο Ορέστης, ο οποίος ετοιμάζεται να ανάψει το καντήλι. Και οι δύο αναρωτιούνται τι δουλειά έχει εκεί. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ξαφνιάζονται ενώ ο Ορέστης έρχεται σε αμήχανη θέση.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει και όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Ορέστης θα τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια, για το τι πραγματικά τον «δένει» με τον Κίμωνα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts