Η Γη της Ελιάς: «Φεύγω μόνιμα για Μάνη, εγώ την Αθηνά θα την παντρευτώ»

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος προσπαθεί να κρύψει τον εθισμό του, αλλά η οικογένεια Βρεττάκου έχει αρχίσει να υποψιάζεται τι συμβαίνει, ενώ ο εθισμός του άντρα στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Παράλληλα, η Μαργαρίτα αρνείται να συνεργαστεί με την Αμαλία στο ελαιοτριβείο. Η τελευταία θυμώνει και πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

Δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρεία και την απειλεί ότι έχει σκοπό να υπερισχύσει η ίδια στο τέλος. Αργότερα, η γεωπόνος επιστρέφει στο σπίτι της και, με θλίψη, συνειδητοποιεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει. Από την άλλη, ο Δημοσθένης υποκρίνεται ότι έχει βρει ερωμένη με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας, ενώ η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί.

Συγχρόνως, ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη ώσπου να ορθοποδήσει, ενώ η Αθηνά δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον. Ο Ελληνοαμερικανός τής ανακοινώνει ότι επέστρεψε στη Μάνη για να είναι και πάλι μαζί και ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα και να την παντρευτεί. Η γυναίκα είναι πολύ ευτυχισμένη με αυτή την εξέλιξη, σε αντίθεση με τη Φιλιώ, η οποία δεν χαίρεται καθόλου.

Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Φίλιππου – Πού τον βρίσκουν νεκρό;

«Φεύγω μόνιμα για Μάνη, εγώ την Αθηνά θα την παντρευτώ», λέει σε όλους ο Τζον.

Πηγή: my tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts