Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Φίλιππου – Πού τον βρίσκουν νεκρό;

Η Γη της Ελιάς: Συναρπαστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA. Μέσα στον Απρίλιο πρόκειται να παρακολουθήσουμε το τραγικό τέλος του Φίλιππου και εμείς σας το παρουσιάζουμε καρέ καρέ.

Μετά το τέλος της δίκης της Χάιδως, η Βασιλική και ο άντρας της κάνουν μια κουβέντα για τον γάμο τους και εκείνος δείχνει μετανιωμένος για όλα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, εξαφανίζεται ξαφνικά από προσώπου γης και όλοι ανησυχούν πολύ.

0 Λυκούργος προσπαθεί να καθησυχάσει τη Βασιλική και τη Χάιδω, λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες, επειδή δεχόταν απειλές από τον Βαφέα. Παράλληλα, η οικογένειά του απευθύνεται στην Αστυνομία και ο Κουράκος τούς ενημερώνει ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί. 0 χρόνος κυλάει βασανιστικά, καθώς ο νεαρός παραμένει εξαφανισμένος και οι έρευνες αποδεικνύονται άκαρπες. Εφιαλτικές σκέψεις γυρίζουν στο μυαλό της Χάιδως, που τρέμει ότι ο Παναγιώτης ξεκίνησε νέο γδικιωμό, ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη συμπαραστέκονται στη Βασιλική. Τη δική της αγωνία βιώνει και η Ειρήνη, που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κίμωνα μπορεί να χάσει και τον άλλο της αδελφό. Την επόμενη ημέρα, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη. Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος.

Η Γη της Ελιάς: Τραγικό τέλος για την Αφροδίτη – Όλα στο φως για τη σχέση της με τον Χρήστο

Συγχρόνως, ο αστυνόμος δίνει εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα, ενώ πλέον φοβάται για τα χειρότερα. Ενώ η Χάιδω και η Βασιλική τρέμουν ότι ο Φίλιππος μπορεί να είναι νεκρός, ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να τις παρηγορήσουν, δίνοντάς τους ελπίδες. Όμως, στη συνέχεια, το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο ότι εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού στη θάλασσα, σε μία βραχονησίδα. Τότε ο αστυνόμος ζητάει από τη Χάιδω να πάει για αναγνώριση της σορού. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων.

Τελικά, η γυναίκα πηγαίνει και με πόνο ψυχής διαπιστώνει ότι ο άντρας που βρέθηκε νεκρός είναι ο γιος της και ο μεγαλύτερος φόβος της επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Η Χάιδω σπαράζει και θρηνεί για τον χαμό του Φίλιππου, ενώ συγχρόνως κατακλύζεται από τύψεις και ενοχές.

Πηγή mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts