Η γη της Ελιάς: Φρίκη για την Θεοδώρα – Ο Αλέξης την αρπάζει βίαια και…

Στο καφενείο του Πότη πραγματοποιείται η μουσική βραδιά με τον ίδιο και την Αννα να τραγουδούν και η εκδήλωση σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία, ωστόσο την όμορφη βραδιά στην Γη της Ελιάς, θα χαλάσουν πολλές άλλες άσχημες εξελίξεις.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Πότη να κάνει μεγάλα σχέδια: «Καλά, είδες τι έγινε ψες; Χαμός. Λοιπόν, εμείς θα κάνουμε μεγάλη καριέρα, να μου το θυμάσαι. Θα γράψουμε ιστορία ως το νέο τραγουδιστικό δίδυμο Πότης Γερακάρης και Αννα Καλογεράκου», της λέει και ονειρεύεται!

Στο μεταξύ η καινούρια αγροτική γιατρός σε κάποιους κάνει πολύ καλή εντύπωση και σε κάποιους όχι.

Παράλληλα ο Λυκούργος αναρρώνει και η Χάιδω τού επιτρέπει να κάνει μόνο μικρές βόλτες: «Μην ξανοίγεσαι, χριστιανέ μου, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Θα κάνεις αυτά που επιτρέπει ο γιατρός. Εχεις βγει από ένα μεγάλο χειρουργείο, δεν μπορείς να παίρνεις τους δρόμους», του επισημαίνει, γεγονός που προκαλεί και πάλι καβγάδες.

Ο Κουράκος και η Ευτυχία για μια ακόμα φορά μαλώνουν άσχημα αλλά για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια, καθώς η Ευτυχία έχει τους δικούς της κανόνες ηθικής και συμπεριφοράς, ενώ ο Κουράκος αντιδρά στη μεγάλη καλοσύνη και ταπεινότητά της.

Στο μεταξύ η Αρετή, η οποία έχει κρυφούς πόθους να ξανακερδίσει τον Στάθη, αφού έχει χωρίσει με την Ιουλία, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του, αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα επιστρέψει αιφνίδια: «Τι κάνεις μέσα στο σπίτι μου; Πώς μπήκες; Αρετή, λέγε τι σκαρώνεις γιατί θα σε πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια», της φωνάζει, αλλά εκείνη προσπαθεί να τα μπαλώσει όπως-όπως.

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης, με τον γνωστό του απόλυτο τρόπο, ξεκαθαρίζει στην Ασπασία: «Ασπασία, μάζεψε τα μυαλά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να πας να δουλέψεις. Η γυναίκα του Δημοσθένη Καπερνάρου να πάει για δουλειά; Δεν είμαστε καλά. Θα σου κόψω τα πόδια», ισχυρίζεται και η Ασπασία ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη επανάστασή της.

Λίγο αργότερα η Αντιγόνη συστήνει την Αφροδίτη, τη νέα αγροτική γιατρό, στον Ισίδωρο κι εκείνος δείχνει αμέσως τη συμπάθειά του: «Καλώς ήρθες Αφροδίτη, χαίρομαι πολύ, αν και κανονικά θα πρέπει να στενοχωριέμαι που παίρνεις τη θέση της κόρης μου», την καλωσορίζει. Η Αντωνία αποφασίζει να κάνει το βήμα που ήθελε και που συζήτησε και με τη Δήμητρα και κάνει πρόταση γάμου στην Αλκμήνη: «Είναι απλό, μπορούμε να το κανονίσουμε άμεσα να γίνει εδώ το καλοκαίρι ίσως», της προτείνει.

Η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης είναι πια ανεξέλεγκτος και νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της νιώθοντας ότι κινδυνεύει άμεσα. Είναι φοβισμένη και σχεδόν παθαίνει πανικό. Την ίδια στιγμή η Ευτυχία μετά τον καβγά προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κουράκο για να μιλήσουν, αλλά αυτός είναι ακόμα πολύ θυμωμένος μαζί της: «Ευτυχία, σε παρακαλώ. Δεν θέλω καμία κουβέντα προς το παρόν», της το ξεκόβει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts