Η Γη Της Ελιάς: 10 μένουν και 7 φεύγουν στον 3ο κύκλο της σειράς

Σε σημαντική ανανέωση του καστ αλλά και διατήρηση των πρωταγωνιστών που αποτελούν τη σημαία της σειράς θα προχωρήσει η σειρά Η Γη Της Ελιάς, στον τρίτο κύκλο που έρχεται τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, από την καθημερινή σειρά του Mega θα αποχωρήσουν συνολικά επτά ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Αφροδίτη Λιάντου, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Χρύσα Παππά, ενώ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν το σενάριο επιφυλάσσει μια δολοφονία και μια αυτοκτονία.

Στον τρίτο κύκλο της «Γης της ελιάς» θα ενταχθούν, αντίστοιχα, επτά νέοι χαρακτήρες, για τους οποίους πραγματοποιούνται κάστινγκ, ενώ από το πρωταγωνιστικό καστ θα συνεχίσουν οι Αντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Τάσος Ιορδανίδης, Ιφιγένεια Τζόλα, Γιάννης Κρητικός, Στέφανη Χαραλάμπους και άλλοι.

Η «Γη της ελιάς» θα συνεχίσει να μεταδίδεται έξι φορές την εβδομάδα από Κυριακή έως Παρασκευή (με εξαίρεση την Κυριακή των εκλογών) έως τις 30 Ιουνίου.

Πηγή: enikos.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »