Η Γη της Ελιάς spoiler: Ερωτευμένη ξανά η Αρετή

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η τύχη θα ξαναχαμογελάσει στη Αρετή στον γ’ κύκλο της σειράς, αρκεί η ίδια αυτή τη φορά να μπορέσει να κρατήσει κοντά της τον νέο της έρωτα.

Αν και στα πρώτα τουλάχιστον επεισόδια της σειράς του MEGA, η Αρετή αφού ξεπεραστεί το σοκαριστικό συμβάν της Βασιλικής στη θάλασσα, θα δείχνει τον κακό της χαρακτήρα, κάνοντας τα πάντα για να κρατά μακριά της τον γαμπρό της και την οικογένεια Στεφανέα, στη συνέχεια θα αλλάξει εντελώς αφού η καρδιά της θα χτυπήσει τρελά για έναν νέο έρωτα.

Από τότε που ο Αντρέας, μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και τελικά αυτό που ήθελε ήταν μόνο να παίξει μαζί της, η Αρετή πληγώθηκε βαθιά. Εντωμεταξύ όλες οι πονηριές της και τα σχέδια που έβαλε σε δράση για να φέρει κοντά της τον Στάθη, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» όμως ένας άλλος άντρας θα κατακτήσει την Αρετή και την καρδιά της και θα την κάνει να αλλάξει γεμίζοντας την με ελπίδες.

Δες κι αυτό:

Πηγή: diavaseto

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts