Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος τα χάνει όλα και εγκαταλείπει το αστυνομικό τμήμα

Η Γη της Ελιάς: Αναγκάζεται να εγκαταλείψει το αστυνομικό σώμα ο Γιώργης Κουράκος, στον τρίτο κύκλο της σειράς, καθώς στοχοποιείται από τον Δαμιανό για την εξαφάνιση της Ευτυχίας και την αδυναμία του να τη συλλάβει.

Ο Κουράκος ακυρώνει το γάμο του με την Ευτυχία, μόλις παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA, που βρέθηκε στο σπίτι της, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό του Ανέστη. Εκείνη του ομολογεί τα πάντα, πώς έφτασε στο φόνο του απάνθρωπου και κακοποιητικού συντρόφου της, αλλά, όσα ελαφρυντικά κι αν έχει, το καθήκον τού επιβάλλει να τη συλλάβει.

Άλλωστε, εκτός από τον ίδιο, την αλήθεια για τα αποτελέσματα του τεστ γνωρίζει και ο Δαμιανός, ο οποίος θεωρεί ζήτημα τιμής να αποδοθεί δικαιοσύνη για το φόνο του Ανέστη.

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η Ευτυχία περιέγραψε κάθε στιγμή από τη μοιραία νύχτα του φόνου στον Κουράκο. Ο Ανέστης, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, έπινε διαρκώς και εκείνο το βράδυ, μεθυσμένος, έφτασε έξω από την πόρτα της. Μόλις εκείνη τον αντιλήφθηκε, τρομοκρατήθηκε.

Της χτυπούσε την πόρτα, αλλά δεν του άνοιγε. Οπότε εκείνος παραβίασε την πόρτα με κατσαβίδι. Μόλις προσπάθησε να τη βιάσει, τον σκότωσε. Ο Γιώργης, με ραγισμένη καρδιά, παρότι νιώθει εξαπατημένος, δεν μπορεί να αφήσει τη γυναίκα που αγαπά και έχει περάσει τόσα δεινά, να μπει φυλακή. Αποφασίζει να τη βοηθήσει να φύγει μακριά, καθυστερώντας τη σύλληψή της.

ΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Δαμιανός, γνωρίζοντας την αλήθεια, δεν κρατά το στόμα του κλειστό. Αν και όλοι γνώριζαν το ποιόν του Ανέστη, ο Δαμιανός αποφασίζει να το παίξει αδέκαστος. Σύντομα, στη μικρή κοινωνία της Μάνης κυκλοφορεί η είδηση ότι ο Κουράκος διευκόλυνε την Ευτυχία να φύγει. Ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος, θα κληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο και στη συνέχεια θα του επιβληθεί προσωρινή αργία από τα καθήκοντά του…

Ωστόσο, σε αυτή την περιπέτειά του δεν θα είναι μόνος, θα βρει στήριξη και συμπαράσταση από την αστυνόμο Δήμητρα και τον Ισίδωρο, που ως δήμαρχος έχει αυξημένη επιρροή… Επιπλέον, και η Ευτυχία δεν θα επιτρέψει ο αγαπημένος της να τιμωρηθεί για το δικό της λάθος…

Δες το τρέιλερ του Γ΄Κύκλου ΕΔΩ:

Πηγή: Τηλεθεατής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts