Η Γη της Ελιάς-Η Αρετή χάνει ξανά τον έλεγχο: «Παναγία μου, ας τα χάσει όλα και τι στον κόσμο»

Η Γη της Ελιάς: Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή θα βρεθούν αντιμέτωποι δίνοντας μια πολύ σκληρή μάχη μεταξύ τους στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Οι δυο τους θα συγκρουστούν ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα και η κατάστασή τους για ακόμα μια φορά θα ξεφύγει.

Η Αρετή λοιπόν χάνει ξανά τον έλεγχο και εύχεται και παρακαλεί ο Στάθης να τα χάσει όλα. Η γυναίκα θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα αν χρειαστεί και δεν θα ησυχάσει αν δεν δει τον άνδρα να ταπεινώνεται.

Μαζί της σε όλο αυτό, θα βρίσκεται ο Στέφανος ο οποίος θα σταθεί βράχος στο πλευρό της στον αγώνα που δίνει. Μπορεί σιγά σιγά η σχέση τους να αρχίζει να παίρνει τον κατήφορο αλλά σε αυτή την δύσκολη φάση θα την στηρίξει όσο κανένας άλλος.

Η Αρετή για ακόμα μια φορά θα δείξει πόσο πανούργα είναι, καθώς όπως θα δείτε και στο σημερινό επεισόδιο, η ηρωίδα θα χυδαιολογήσει κατά της Εύας με αποτέλεσμα ο Στάθης να της επιτίθεται. Ο άνδρας, παρά λίγο να βιαιοπραγήσει απέναντί της αλλά τελευταία στιγμή θα κάνει πίσω καθώς ο Στέφανος θα τον σταματήσει.

Η Γη της Ελιάς: «Παναγία μου, ας τα χάσει όλα και τι στον κόσμο»

Τα αίματα θα ανάψουν και ο Στάθης μαζί με την Αρετή θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ποια θα είναι άραγε η απόφαση του δικαστηρίου;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts