Η Γη της Ελιάς spoiler: «Παρασυρθήκαμε – Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ μας»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Μια νύχτα πάθους θα περάσουν Κουράκος και Νάνσυ στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του MEGA, ωστόσο το βράδυ αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω.

Όπως θα δούμε, συγκεκριμένα, οι δύο τους έχουν βγει ένα βράδυ και ενώ έχουν πιει αρκετά, καταλήγουν στο σπίτι του αστυνόμου και φυσικά κάτω από την επήρεια της μέθης καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Βέβαια, την επόμενη μέρα, ο Γιώργης της εξηγεί ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτω άλλο άναμέσα τους και της ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει σχέση και απλά ήταν μια βραδιά που παρασύρθηκαν και πέρασαν ωραία. Παρόλα αυτά, η Νάνσυ δεν δείχνει την ίδια αντιμέτωπη. Αντιθέτως, κολλάει με τον αστυνόμο και δεν τον αφήνει ήσυχο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Αριάδνη χαροπαλεύει – Πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και δίνει μάχη για να σωθεί

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, ο πατέρας της, Τζον, αντιλαμβάνεται αυτήν την κατάσταση και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη συνεφέρει. Της εξηγεί λοιπόν με έντονο τρόπο να συνέλθει γιατί ότι όταν κάποιος λέει ότι δεν θέλει, θα πρέπει να το σεβαστεί ενώ της υπενθυμίζει θυμίζει ότι για να υπάρξει σχέση θα πρέπει να το θέλουν και οι δύο.

Αυτό δεν εμποδίζει τη Νάνσυ από το να συνεχίζει να προσπαθεί να διεκδικεί τον Κουράκο, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

tv24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts