Η Γη της Ελιάς spoiler: Το παίζει διπλό ταμπλό και τις θέλει και τις δύο

Σε διπλό ταμπλό θέλει να παίζει ο Χρήστος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς δεν θέλει να χάσει ούτε την Αφροδίτη, αλλά ούτε και την Αριάδνη από την ζωή του. Η Αφροδίτη, από τη στιγμή που είδε την Αριάδνη και τον Χρήστο σε τρυφερή στιγμή, έχει πάρει την απόφαση να τον χωρίσει και του ζητάει εξηγήσεις κι αλήθειες.

Ο Χρήστος από την πλευρά του, της λέει πως δεν τρέχει τίποτα με την Αριάδνη, αλλά εκείνη δεν το πιστεύει. Το ένστικτό της δεν την ξεγελάει και μάλιστα θα του ανακοινώσει πως θέλει να χωρίσουν.

Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο, πως δεν θέλει να χάσει την Αφροδίτη από την ζωή του, ενώ την ίδια ώρα δεν θέλει να χάσει και την Αριάδνη. Στην οποία βέβαια αποκαλύπτει ότι δεν θέλει να χωρίσει την Αφροδίτη.

Η Γη της Ελιάς: Με όπλo στα χέρια Πότης και Άννα – «Κάνετε συνεχώς παλαβομάρες. Επιτέλους σοβαρευτείτε»

Ο Λυκούργος είναι πολύ θυμωμένος με τον ανιψιό του, ενώ η Αφροδίτη δείχνει ανένδοτη στην απόφασή της, αφού ξέρει πως ο άντρας της είναι ερωτευμένος με την Αριάδνη αλλά κι εκείνη με τον Χρήστο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts