Η Δήμητρα Ματσούκα με δάκρυα στα μάτια, πλάι στον Πέτρο Κόκκαλη, στο Ενώπιος Ενωπίω

Ενώπιος Ενωπίω: Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Όταν είδε στην οθόνη την αδερφή της, Μαρία Ματσούκα, λύγισε και δάκρυσε.

Έτσι, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Δήμητρα Ματσούκα σκούπισε την άκρη των ματιών της και εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος».

«Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της» είχε εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα, η Μαρία για την Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. Με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμπληρώνει: «Είμαστε καλά μεταξύ μας. Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκαν το 2014. Η γνωριμία τους ξεκίνησε από μια κοινή τους φίλη: «Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος το ίδιο. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα» όπως είπε ο Πέτρος Κόκκαλης: «Το πρώτο βήμα ήταν χορευτικό».

Μετά από 7 χρόνια η απόφαση για τον γάμο ήρθε φυσικά. Η πρόταση γάμου είχε γίνει αρκετά νωρίτερα, στην αρχή της σχέσης τους, καθώς και οι δύο γνώριζαν καλά πως ήταν ο ένας για τον άλλο. Αυτό αισθάνονταν όσα χρόνια είναι μαζί, οπότε ακολούθησε και το μυστήριο πριν λίγους μήνες: «Εγώ να πω την αμαρτία μου, νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο, είναι πλουσιότερη η σχέση, αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα ανοίγματος οριζόντων» πρόσθεσε ο Πέτρος Κόκκαλης με τη Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί μαζί του.

Δείτε τι είπε ο Πέτρος Κόκκαλης πριν από λίγες ημέρες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts