Η εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου χαροποίησε τους fans της Γης της Ελιάς

Για πρώτη φορά μητέρα θα γίνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η τηλεοπτική «Ιουλία» από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» παραχώρησε συνέντευξη στο BEAUTÉ Δεκεμβρίου και μάλιστα φωτογραφήθηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Να θυμίσουμε πως στη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», η «Ιουλία», την οποία υποδύεται η ηθοποιός, είναι επίσης έγκυος!

«Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν απέχει πολύ από αυτό που είμαι στην πραγματικότητα, γιατί είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, ακόμη κι αν ο κόσμος μου γκρεμίζεται πιστεύω πως στο τέλος κάτι καλό θα συμβεί. Όταν όμως μου συμβαίνει κάτι ευχάριστο, τότε το θεωρώ ευλογία, και αυτή είναι μια ευλογημένη περίοδος» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Πώς βιώνεις την αναμονή του νέου μέλους της οικογένειας;

Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους; Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες.

Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει ακόμη περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Αυτό μόνο να ενισχύσει μπορεί και να κάνει και τη δική μου θέση ακόμα πιο ξεκάθαρη. Αισθάνομαι απενοχοποιημένο τον ρόλο της μητέρας. Είμαι λοιπόν μια μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω!

Το προσπάθησες να σε αγαπήσουν τα παιδιά του συντρόφου σου;

Αν αυτά τα παιδιά δεν με ήθελαν πραγματικά, θα είχε λήξει το θέμα. Ό,τι και να έκανα δεν θα είχε κανένα νόημα. Τα παιδιά μας επιλέγουν, πάντα. Από τη στιγμή που σε επιλέγουν και σου προσφέρουν την αγάπη τους, αυτό το ανεκτίμητο δώρο ζωής, εσύ θα πρέπει να το φυλάς σαν κόρη οφθαλμού. Είμαι βαθιά ευγνώμων. Το έχω πει και στον σύντροφό μου “Ακόμη κι αν χωρίσουμε και δεν ξαναμιλήσουμε ποτέ, αυτά τα παιδιά θα είναι πάντα και παιδιά μου.

Είχες επιθυμία να αποκτήσεις δικό σου παιδί;

Όχι. Παρ’ όλο που θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μια ευχή σου για το άμεσο μέλλον;

Θα ήθελα να μεγαλώσω έναν ελεύθερο άνθρωπο.

Πριν από λίγο καιρό και πριν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για τον σύντροφό της που είναι ψυχολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Τα πλάνα στη Γη της Ελιάς με τη φουσκωμένη κοιλιά της Αντιγόνης Κουλουκάκου μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Άφαντη η Αντιγόνη Κουλουκάκου, μετά την αποκάλυψη της νοσηλείας της στο νοσοκομείο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts