Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Αντιγόνης Κουλουκάκου με τον Αντώνη Βλοντάκη είναι κάτι παραπάνω από φιλική

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μπορεί να έγινε γνωστή μέσα από τη Γη της Ελιάς, όμως, ο Αντώνης Βλοντάκης την γνωρίζει χρόνια και είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, αφού είναι κουμπάροι.
Η τηλεοπτική Ιουλία είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και της αρέσει η φυσική ομορφιά. Η υποκριτική ήρθε στον δρόμο της όταν ήταν 23 χρονών και αποφάσισε να ασχοληθεί, μετά από μια ερωτική απογοήτευση.

HOT NEWS“Πέθανε” ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η αναφορά της Καινούργιου στη μακάβρια είδηση

Η ηθοποιός κατάγεται από την Μάνη, ενώ έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην Ιταλία, όπου ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, προσθέτοντας πληθώρα από συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Μπορεί να έλειπε χρόνια στο εξωτερικό όμως πάντα είχε ισχυρούς δεσμούς και στενές σχέσεις με πολλά πρόσωπα εδώ στην Ελλάδα. Πρόσωπα που αγαπά πολύ.

Viral ΕίδησηΗ Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα δολοφονεί τον βιαστή της

Λίγοι γνώριζαν όμως ότι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, έχει βαφτίσει τον γιο ενός επώνυμου ζευγαριού και συγκεκριμένα τον γιο του Αντώνη Βλοντάκη και της Κορίνας Στεργιάδου, Σπύρο Βλοντάκη.

Τώρα λοιπόν που ήρθε στη δημοσιότητα και έγινε ευρέως γνωστή, έφτασε η στιγμή να το μάθουμε κι αυτό!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts