Η κομμώτρια Ειρήνη Τάσσου θα υποδυθεί την Αριάδνη στη Γη της Ελιάς – Η ηλικία και η καταγωγή

Η Γη της Ελιάς: Με την αναζήτηση της κόρης τους θα ασχοληθούν ο Στάθης και η Ιουλία στην τρίτη σεζόν της σειράς του Mega.

Ήδη το τρέιλερ μας προϊδέασε ότι η Ιουλία θα του μιλήσει και θα του αποκαλύψει ότι από τη σχέση τους στο παρελθόν προέκυψε ένα παιδί που η Ιουλία εγκυμόνησε και γέννησε κρυφά από εκείνον αφού ο αδελφός της, Ιπποκράτης Βρεττάκος τους χώρισε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τηλεθεατή, η Ιουλία έφυγε για την Αθήνα προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει το παιδί μόνη της. Όταν όμως ήταν 8 μηνών -όπως έχουμε δει και σε flashback της- είχε ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε φίλη της.

Η φίλη της έχασε τη ζωή της και η ίδια το μωρό της όπως της είχαν πει στο νοσοκομείο.

Το μωρό όμως έζησε και ο γιατρός που την εξαπάτησε πολύ σύντομα έδωσε το μωρό παράνομα για υιοθεσία έναντι μεγάλου ποσού.

Αυτός ο άνθρωπος θα τους βοηθήσει

Ο Στάθης παρότι θυμωμένος να βοηθήσει την Ιουλία να βρουν την κόρη τους με κάθε τρόπο.

Αυτός που θα τους βοηθήσει παραδόξως θα είναι ο Δημοσθένης που έχει διασυνδέσεις στον υπόκοσμο.

Έτσι ανακαλύπτουν ότι το κοριτσάκι δόθηκε για υιοθεσία στη Θεσσαλονίκη, τη λένε Αριάδνη, και όπως θα μάθουν είναι συνοδός πολυτελείας!

Το χτύπημα θα είναι μεγάλο για εκείνους που θα θελήσουν να την τραβήξουν από τον βούρκο παρά το ότι εκείνη αγνοεί τα πάντα για τους φυσικούς της γονείς.

Πώς θα την πείσουν να εγκαταλείψει τη ζωή που κάνει και να τους ακολουθήσει στη Μάνη;

Πώς θα την παρουσιάσουν στην υπόλοιπη οικογένεια και πώς αυτοί θα δεχτούν τη νέα κληρονόμο των Βρεττάκων; Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική και ο Στέφανος όταν μάθουν ότι έχουν αδελφή;

Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν στον τρίτο κύκλο.

Ποια θα υποδυθεί την Αριάδνη στη Γη της Ελιάς

Προς το παρόν, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι την Αριάδνη θα υποδυθεί ένα άκαυτο πρόσωπο, όπως συνηθίζει ο Αντρέας Γεωργίου άλλωστε, η νεαρή Ειρήνη Τάσσου, στην πρώτη της απόπειρα στην τηλεόραση.

Η Ειρήνη Τάσσου ζει στην Καστοριά και ασχολείται με την κομμωτική και είναι 25 ετών.

Ο Κύπριος σκηνοθέτης την ανακάλυψε μέσα από τα social media όπως έχει κάνει με πολλούς από τους ηθοποιούς του.

Δες οπωσδήποτε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν της Γης της Ελιάς:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts