Η κουμπάρα Μπόμπα – Τανιμανίδη, ηθοποιός στον Έρωτα φυγά

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου θα είναι η νέα είσοδος στην αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού Έρωτας φυγάς και θα υποδυθεί την γιατρό.

Μπαίνει στη σειρά του Open και τα ανατρέπει όλα καθώς κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό ενώ η σχέση της με τον Φάνη είναι αρκετά στενή. Η άφιξή της δεν αργεί να φέρει νέες αναταραχές.

Είναι νέα, όμορφη και ταλαντούχα και σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η ηθοποιός ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο και είναι μάλιστα και η νονά της Αριάνας Τανιμανίδη, κόρης της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, ενώ τη δική της κόρη, Ηλέκτρα, έχει βαφτίσει η Ελίνα Μπόμπα.

«Ζούσα στο Λονδίνο, έφαγα πολλή βροχή. Έχουμε μια επιχείρηση εκεί με τον σύζυγό μου ο οποίος είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία. Γνωριστήκαμε στη Μύκονο και ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Πλέον έχουμε κι ένα μωρό, είναι κοριτσάκι. Εγώ έκλεισα τα 32 τον Αύγουστο (σ.σ: είναι γεννημένη στις 27 Αυγούστου του 1991)», περιγράφει, μεταξύ άλλων, η Γιολάντα Καλογεροπούλου στο gossip-tv.gr.

Διαβάστε περισσότερα από όσα είπε στο gossip-tv.gr και στη Ζήνα Καρκαλά ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts