Η Μάγισσα spoiler: Ο Τζανέτος Λάσκαρης είναι ζωντανός

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ Λάσκαρης θα δει τον χειρότερό του εφιάλτη μπροστά στα μάτια του στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Τα επόμενα επεισόδια θα έχουν καταιγιστικές εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα».

Στη συνάντηση που θα έχει ο πατριάρχης των Λασκαραίων στην Αρεόπολη θα καταλάβει πως δεν είναι όλοι πια με το μέρος του. Αυτό θα τον θορυβήσει αρκετά, αλλά δεν γνωρίζει ακόμη τι τον περιμένει παρακάτω. Ο εφιάλτης που δημιουργησε μόνος του ζωντάνεψε και θα τον συναντήσει σύντομα.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης 18/10, ένας μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανατρέψει τα πάντα στον πύργο. Πρόκειται για τον Τζανέτο Λάσκαρη.

Ο μεγάλος αδερφός του Κανέλλου και του Μιχαήλ, ο πρωτότοκος και δικαιωματικά ο άρχοντας του πύργου κι αρχηγός της οικογένειας, ήταν για χρόνια χαμένος. Πρόσφατα ο Κανέλλος βρήκε το δαχτυλίδι του και τα οστά του, ή αυτά που του παρουσίασαν πως ήταν του Τζανέτου. Μάλιστα ο Μιχαήλ δέχτηκε να κάνουν κι επίσημα την κηδεία του με τιμές.

Το παρελθόν στοιχειώνει τον Μιχαήλ με την εμφάνιση του Τζανέτου. Γιατί για πολλά χρόνια νόμιζε πως είχε φροντίσει την «εξαφάνιση» του αδερφού του και πήρε ο ίδιος τα πρωτεία σε όλα, πύργο, οικογένεια και περιουσία.

Ο Τζανέτος Λάσκαρης έχει επιστρέψει για να τα πάρει όλα πίσω, ιεραρχικά. Οπότε τα παιδιά του Μιχαήλ, Μάρκος και Τζανέτος τα χάνουν όλα. Οι τηλεθεατές θα δουν μερικές λεπτομέρειες από όσα έγιναν στο παρελθόν, ενώ ο Τζανέτος έχει ήδη συμμάχους παντού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts