Η Ναταλία Δραγούμη στο κατάστημα Springfield στο Χαλάνδρι

Στο κατάστημα Springfield στο Χαλάνδρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, η οποία επέλεξε υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα μέσα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτουν τα Springfield σε μπλουζάκια polo, βερμούδες, μαγιό, πουκάμισα, παντελόνια κλπ.

Το κατάστημα Springfield στεγάζεται μαζί με το κατάστημα της Women’secret σε ένα εντυπωσιακό κτίριο τριών ορόφων, με μοντέρνο και βιομηχανικό design σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Χαλανδρίου (Πλάτωνος 2 και Αγ. Γεωργίου).

Σχετικά με την Springfield

Η Springfield Ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 1988, και αποτελεί ένα casual wear brand με μια σύγχρονη και απλή γραμμή ρούχων για άντρες και γυναίκες, που στοχεύει παγκοσμίως σε ένα ευρύ ακροατήριο καταναλωτών από 25 έως 35 ετών με ισχυρή προσωπικότητα και μοναδική αίσθηση στυλ. Διαθέτει πάνω από 800 σημεία πώλησης παγκοσμίως παρουσιάζοντας τρομερή επιτυχία σε περισσότερες από 70 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το brand «SPRINGFIELD» αποτελεί ακόμα μία ισχυρή μάρκα που περιέρχεται στο δυναμικό της εταιρείας του Ομίλου Επιχειρήσεων Κωνσταντίνου, Alimar Development Α.Ε.

Facebook:  @SpringfieldGR

Instagram:  @springfieldmw

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

The Christmas Miracle στο Mediterranean Cosmos

Ένας ξεχωριστός Χριστουγεννιάτικος προορισμός! Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στο Mediterranean Cosmos και υποδέχεται μικρούς καιμεγάλους για να γιορτάσουν και να απολαύσουν τις πιο παραμυθένιες