Αγαπημένοι επώνυμοι σ’ ένα μοναδικό Circus θέαμα

Το νέο τεύχος των περιοδικών Woman’s Secret & Man’s Secret είναι γεγονός! Με θέμα αυτή τη φορά το Circus. Ένα Circus παλιάς εποχής, που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στην παιδική μας ηλικία, γεμάτο μόδα, στυλ και μαγεία. Εμείς βρισκόμαστε ήδη στη θέση του κοινού, έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μία παράσταση με λαμπερούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα και συγγραφείς της δικής μας επικαιρότητας σε μοναδικούς και ανατρεπτικούς ρόλους.
To δημιουργικό δίδυμο Μαριάμ Νίκου και Μαρία Κορινθίου έδωσαν πάλι τον καλύτερο εαυτό τους μεταμορφώνοντας γνωστούς καλλιτέχνες σε… πρωταγωνιστές ενός τσίρκου που πρωταγωνιστεί το ταλέντο και η λάμψη!
Το show ξεκινά και η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μεταμορφώνεται σε θηριοδαμαστή σε ένα σύγχρονο τσίρκο μακριά από μεταλλικά κλουβιά και κακοποιημένα ζώα.
Η αγαπημένη Μαρία Σολωμού ανεβαίνει στη σκηνή ως ζογκλέρ, μαγεύοντας μας με σφαίρες στον αέρα, ενώ τη συνέχεια της παράστασης αναλαμβάνουν οι τηλεοπτικοί της «συγκάτοικοί». Η γνωστή ηθοποιός Ντορρέτα Παπαδημητρίου ως ακροβάτης ισορροπεί πάνω σε σκοινί, αφήνοντας μας άναυδους με τις γυμναστικές της ικανότητες.

Η πάντοτε διασκεδαστική και χαρισματική Κατερίνα Ζαρίφη μεταμφιέζεται σε κλόουν, χαρίζοντάς μας άφθονο γέλιο και μοναδικές λήψεις!.
Η αγαπητή σε όλους Αγγελική Λάμπρη εμφανίζεται με χάρη ως ξυλοπόδαρος γεμίζοντας μας χαμόγελα, καθώς η συγγραφέας και εκπρόσωπος του νεανικού κοινού Ρενέ Στυλιαρά, ως ταξιθέτρια, μας μεταφέρει πίσω στις θέσεις μας για τη συνέχεια της παράστασης.
Ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης, μεταμορφώνεται σε κομπέρ, παρουσιαστής δηλαδή του προγράμματος «ξεκουράζοντας» το κοινό, λίγο πριν το επόμενο φαντασμαγορικό νούμερο.
Το γνωστό μοντέλο του φετινού GNTM Ανδρέας Αθανασόπουλος μεταμορφώνεται σε σέξυ κλόουν με ρούχα υψηλής ραπτικής, δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
H νεαρή influencer και instagrammer Ασημίνα Πλέσια ως μια ακόμη ζογκλέρ με το στεφάνι της μας εντυπωσιάζει στη συνέχεια του show.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεκαετιών Θάνος Καλλίρης υιοθετεί το ρόλο του μάγου, με ταχυδακτυλουργικά κόλπα που καθηλώνουν και μαγεύουν.
Οι Duo Violins, σαν πιερότος και αρλεκίνος, ένα σύγχρονο μα αλλιώτικο καλλιτεχνικό «ζευγάρι» αρπάζουν τα βιολιά τους και γεμίζουν τη σκηνή με μουσική και ξεγνοιασιά.
Η παράσταση ολοκληρώνεται με τον μοναδικό Παναγιώτη Πέτσα, ένα ακόμη αγαπητό μοντέλο του φετινού GNTM, ο οποίος κλείνει το show ανάβοντας φωτιές επί σκηνής κυριολεκτικά και μεταφορικά, κατακτώντας ολόκληρο τον θαυμασμό και το πιο θερμό χειροκρότημα!

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts