Η προφητεία του Νοστράδαμου για το 2017

Σημάδι για την έλευση του Αρμαγεδδώνα σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Ιταλίας αποτελούν οι «προφητείες» του Νοστράδαμου, ο οποίος είχε προβλέψει τον μεγάλο χιονιά που πλήττει την Ευρώπη εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το διήμερο της χιονόπτωσης στη μικρή ιταλική πόλη Σαλέντο (Πούλια).

Η πιο τρομακτική προφητεία του όμως για το 2017, είναι αυτή για τον «Θερμό Πόλεμο». Σύμφωνα με τους μελετητές του Ιταλού φιλοσόφου, οι δυσοίωνες προβλέψεις του για το 2017 είναι η έναρξη ενός ιδιαίτερου πολέμου, ο οποίος θα ξεκινήσει με αιτία την παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη και τη μείωση των φυσικών πόρων, με τις σοβαρότερες απειλές σε αυτόν τον πόλεμο να είναι η τρομοκρατία και ο βιολογικός πόλεμος (επιδημίες).

Ο Νοστράδαμος έζησε μεταξύ του 1492 και του 1582 και όπως αναφέρεται στις προφητείες του είχε προβλέψει το διήμερο της χιονόπτωσης στο Σαλέντο, πριν ξεκινήσει ο Αρμαγεδδών για τον κόσμο.

Σύμφωνα με όσους προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να αποκωδικοποιήσουν τις προφητείες του, είχε προβλέψει μία σειρά σημαντικών και ιστορικών γεγονότων, από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους μέχρι και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

 

Πηγή: Freddo

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts