Ευθύμης Ζησάκης: Ρομαντικό ταξίδι με την αγαπημένη του στη Βενετία και τη Ρώμη! Απίθανες φωτό

Ο Ευθύμης Ζησάκης είναι τρελά ερωτευμένος και δημοσίευσε τις πιο ρομαντικές στιγμές του με την αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη από το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Το ζευγάρι είναι μαζί παραπάνω από έναν χρόνο και η σχέση του πάει από το καλό στο καλύτερο.

Στις πρώτες δηλώσεις του για την Χρύσα, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει: «Είμαι περήφανος για την ύπαρξή της και για την ύπαρξη της σχέσης. Από τη δική μου πλευρά οφείλω να είμαι ακέραιος και προστάτης των πραγμάτων… Τα κοσμήματα τα προστατεύεις, δεν κάνεις επίδειξη».

Μάλιστα όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, στην αρχή αυτής της σχέσης, είχε αναφέρει: «Στόχος είναι μια ωραία οικογένεια, η οποία δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Είμαι κοντά σε αυτόν τον στόχο μου. Το παν είναι ο άνθρωπος, αν τον βρεις τότε μπορείς να κάνεις όλα τα ταξίδια σε οποιοδήποτε προορισμό. Έχει βρεθεί ο άνθρωπος αυτός… Δεν φεύγω από τον στόχο μου, ούτε για χρήματα, ούτε για την προβολή, ούτε τίποτα.».

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες βρίσκεται σε ρομαντικές διακοπές στην Ιταλία όπου επισκέφτηκε αρχικά τη Ρώμη και μετά την υπέροχη Βενετία. Μάλιστα, τόσο εκείνη όσο και εκείνος ανέβασαν υπέροχες φωτό από εκεί, δείχνοντας να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts