Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα με γαλότσες ζωντανά από τη Θεσσαλία – Βίντεο

T-live: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα ζωντανά από τη Θεσσαλία όπου έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ταξίδεψε με την κάμερα του T-live στα χωριά που «πνίγηκαν» και μετέφερε συγκλονιστικές εικόνες από την επόμενη ημέρα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε στην έναρξη του T-live: «Καλησπέρα σας από την πληγωμένη καρδιά της Ελλάδας. Καλησπέρα από τη Θεσσαλία. Επιλέξαμε να βρεθούμε εδώ κοντά στον κόσμο, επιλέξαμε να κάνουμε με το T-live μία διαφορετική έναρξη σεζόν, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να δούμε κυρίως τα προβλήματα των ανθρώπων από κοντά. Γιατί ακόμα κι εμείς οι δημοσιογράφοι που μας έχετε συνηθίσει στο στούντιο είναι καλό να βουτάμε τα πόδια μας στη λάσπη και να βλέπουμε από κοντά τα προβλήματα του κόσμου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στο χωριό Κοσκινάς που έχει βουλιάξει από το νερό και οι εικόνες που μεταδόθηκαν από τον «αέρα» του Alpha ήταν συγκλονιστικές.

Δείτε όλο το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts