Η Τερζή άφησε τις πίστες και πήγε για παρουσιάστρια στο TV Queen

TV Queen: Άφησε τις πίστες και πήγε στο νέο ριάλιτι του Open για να κυνηγήσει την τύχη της στην παρουσίαση. «Θέλω να αφήσω στην άκρη τις πίστες και να μπω στα τηλεοπτικά πλατό», είπε η ίδια η Τερζή απόψε.

Πρότυπά της είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ναζιάρα και ανταγωνιστική. Επέλεξε να παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision με την Κατερίνα Γκαγκάκη να στέκεται στο νάζι της και να τη συμβουλεύει να αποκλίνει από το συγκεκριμένο πρότυπο.

Ο δε Παντελής Τουτουντζής βρήκε αδύναμο σημείο τις… πολλές βλεφαρίδες που φορούσε και της έδωσε tip για να γράφει καλύτερα στην κάμερα. «Όταν φοράμε τόσες ψεύτικες βλεφαρίδες και έχουμε τόσα πολλά μαλλιά προσέχουμε. Αυτό σε αδίκησε πάρα πολύ. Θα τα πούμε και στην πορεία όλα αυτά», είπε ο Παντελής Τουτουντζής στην Αναστασία Τερζή.

Το TV Queen έκανε πρεμιέρα – Η άβολη στιγμή με Μικρουτσικο και Μαλέσκου: «Μη με πιάνεις»

Έχει εξάλλου μεγάλη πείρα σε καλλιστεία, μιας και έχει κατακτήσει τον τίτλο Μiss Grand Greece International, ενώ το 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ, στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International», κατακτώντας τον τίτλο Μiss Fashion Model of the World. Επίσης έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε επιδείξεις (έχει περπατήσει μέχρι και σε catwalk του γαλλικού οίκου μόδας Guy Laroche).

Δες αναλυτικά όλες τις παίκτριες του νέου ριάλιτι ΕΔΩ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts