TV Queen πρεμιέρα – Η άβολη στιγμή με Μικρούτσικο-Μαλέσκου: «Μη με πιάνεις», το ατύχημα, οι παίκτριες και τα χαλασμένα μικρόφωνα

Το TV Queen έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 28/4 και η Ιωάννα Μαλέσκου καλησπέρισε το κοινό. Στο πλατό φυσικά ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι υπόλοιποι κριτές. Οι 17 διαγωνιζόμενες είναι έτοιμες να μας συστηθούν μέσα από τη νέα εκπομπή του OPEN και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο της TV Queen. «Παίρνω μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το τηλεοπτικό πλατό είναι ξεχωριστό. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντνά στις 21.00 θα βλέπετε εδώ να εξελίσσεται η πορεία των 17 κοριτσιών», είπε η παρουσιάστρια κατά την έναρξη του νέου σόου.

«Μου είπαν να μη σε πλησιάζω και πάρα πολύ αλλά εγώ θα σε αγκαλιάσω γιατί μπορώ για το θέλω», είπε στον παρουσιαστή κι εκείνος την έθεσε σε μια άβολη στιγμή λέγοντάς της «Μη με πιάνεις». Λίγο βέβαια μετά της έδωσε τις ευχές του και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αυτό συνέβη γιατί ο διευθυντής της Σχολής του TV Queen, Ανδρέας Μικρούτσικος, και η παρουσιάστρια του νέου reality του OPEN, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν! «Μη με πιάνεις, μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!» ακούστηκε να λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο βίντεο που ανέβηκε στον Instagram του TV Queen.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σπάνιο βίντεο από τα καλλιστεία 2013 που δεν θυμάται ούτε η ίδια

«Εσύ δεν είσαι αυτή που βγήκες στην τηλεόραση και με έβριζες;» τη ρωτά, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου ακούγεται να λέει: «Αυτά δεν ισχύουν που λες. Δεν έχω πει μέχρι στιγμής κακή κουβέντα. Έλα πες μου τι θα κάνουμε σήμερα;». «Είμαι OPEN σε κάθε πρόταση», της απαντά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ένα ατύχημα συνέβη στο πλατό στη ζωντανή σύνδεση με την Ιωάννα Μαλέσκου να προσπαθεί να… σπάσει τον πάγο και να αναφέρει το γνωστό τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη ως οιωνό… κακοτυχίας.

Νωρίτερα, η Ιωάννα Μαλέσκου βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Next Please, και μίλησε για τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου reality που παρουσιάζει στο OPEN. Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του TV Queen στο OPEN βγήκε on air στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

«Μετράμε αντίστροφα. Ξεκινάμε σήμερα ζωντανά, όπως και κάθε Κυριακή θα προβάλλεται ζωντανά, θα έχουμε το live στο πλατό μας. Πρόκειται για ένα reality εγκλεισμού. Είναι ένα talent show. Μιλάμε για μία Ακαδημία όπου 17 διαγωνιζόμενες σήμερα θα παρουσιαστούν, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όλες έχουν τον ίδιο στόχο, τον οποίο θα ανακαλύψουμε μαζί σήμερα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται να είναι ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο και είναι η τεράστια ευκαιρία που περιμένουν τα κορίτσια αυτά για να μπουν στον κόσμο της τηλεόρασης”, δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κομμάτι αυτού του project. Έχω αυτή την ωραία αγωνία. Κάθε αρχή έχω αυτό το δημιουργικό φτερούγισμα μέσα μου», εξομολογήθηκε όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Αναλυτικά παρακάτω όλες οι διαγωνιζόμενες του TV Queen

Η Ίρις Δούλου είναι διαιτήτρια, ήρθε για να κερδίσει και λατρεύει το ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύει στην… ευγενή άμιλλα, δηλώνει αυθεντική, δυναμική και ενδιαφέρεται για… κεντρική παρουσίαση. Στην πρώτη της εμφάνιση είπε την περίεργη είδηση της ημέρας αλλά υπήρχαν κακοτοπιές που δεν τις απέφυγε, σύμφωνα με τους κριτές.

Η Λία Σουργιάδάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα Κρήτης, σπούδασε γυμνάστρια και προπονήτρια, αλλά ο δρόμος της την έφερε στο Tv Queen. Η τηλεόραση είναι για εκείνη τρόπος inlfluencing και απόψε παρουσίασε τηλεπαιχνίδι! Το άγχος την κατέβαλε και μόλις ολοκλήρωσε έβγαλε μια βαθιά ανάσα αφού… έτρεμαν τα πόδια της. Πολλά λάθη βρήκε η Έλενα Χριστοπούλου και τη συμβούλευσε άλλη φορά να κάνει περισσότερες πρόβες.

Η Χριστίνα Τσέλα έρχεται στο Tv Queen για να αλλάξει τη ζωή της. Είναι φοιτήτρια αισθητικής και φαντάζεται τον εαυτό της σε πρωινή εκπομπή, γιατί πολύ απλά τρελαίνεται να σχολιάζει τις ζωές των διασήμων! Στην παρθενική της εμφάνιση παρουσίασε τα «Νέα της Εurovision» αλλά δεν κατάφερε να κρύψει το άγχος της.  «Από εμένα είναι όχι» είπε ο Τάσος Τρύφωνος που δεν πείστηκε για το χάρισμά της.

Τριανταφυλλιά Κάλτσου θα μπορούσε να πουλήσει πάγκο σε Εσκιμώους. Είναι παρουσιάστρια και η ειδικότητά της είναι οι εκπομπές γνωριμιών. Δηλώνει η καλύτερη προξενήτρα της «πιάτσας», συνδυάζει χορό και φωνή και μεγάλο ταλέντο στις τηλεπωλήσεις! Παρουσίασε το It’s Kaltsou time, ίσως περισσότερο θεατράλε από όσο θα έπρεπε, ενώ το δυνατό της «μπάσιμο» φόβισε τον Παντελή Τουτουντζή. «Αν έμπαινες απότομα θα σκιαζόμουν. Μπήκες επιθετικά» της είπε χαρακτηριστικά.

Από τις πίστες βρέθηκε στο Tv Queen. Η Αναστασία Τερζή είναι τραγουδίστρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Πρότυπά της είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καινούργου και η Ιωάννα Μαλέσκου και χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ναζιάρα και ανταγωνιστική. Επέλεξε να παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision με την Κατερίνα Γκαγκάκη να στέκεται στο νάζι της και να τη συμβουλεύει να αποκλίνει από το συγκεκριμένο πρότυπο. Ο δε Παντελής Τουτουντζής βρήκε αδύναμο σημείο τις… πολλές βλεφαρίδες που φορούσε και της έδωσε tip για να γράφει καλύτερα στην κάμερα.

Η Τερζή άφησε τις πίστες και πήγε για παρουσιάστρια στο TV Queen

Η Καλομοίρα Κυριαζοπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα και μετακόμισε στην Αθήνα να συνεχίσει τις σπιυδές στην Ψυχολογία. Την κέρδισε όμως η τηλεόραση και άφησε τα πτυχία της για μία θέση στο γυαλί. Οι εκπομπές με χιούμορ όπως του Νίκου Μουτσινά της αρέσουν πολύ και για την πρεμιέρα του Tv Queen παρουσίασε το Top 10 περίεργων ειδήσεων. Με καμάρι έδειξε τη «βαριά» προφορά της και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τη γνησιότητά της.

Η Ρεγγίνα Γκαϊνά είναι σύμβουλος σε ιατρική εταιρεία, γεννήθηκε στη Μολδαβία από Ρώσους γονείς και έζησε σε αρκετές χώρες μέχρι να έρθει στην Ελλάδα. Όνειρό της από μικρή να ασχοληθεί με την παρουσίαση και η αγαπημένη της παρουσιάστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη. Αυτό που αγαπά στον εαυτό της είναι η ειλικρίνειά της και στην πρεμιέρα παρουσίασε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το Reggina’s Morning Show. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν την είχαμε δει και στο Power of love.

«Το ντύσιμο με αποσυντονίζει για πρωινό, η φωνή σου ήταν χαμηλή, βλέποντας το βίντεο περίμενα να ψαρώσω, δεν ψάρωσα, είδα ντροπή και αμηχανία» σχολίασε πρώτη η Έλενα Χριστοπούλου. Διαφορετική άποψη είχε όμως η Κατερίνα Γκαγκάκη «βλέποντας το βίντεο το θεώρησα υπερφίαλο, η πολλή σιγουριά σε αυτόν τον χώρο δεν είναι πάντα καλή. Αυτό που είδα είναι ισορροπημένο, δεν είχε καμία σχέση με το βίντεο, το βρήκα βελούδινο».

Η Κατερίνα Νάκου είναι «τρελο-Κερκυραία, στον ελεύθερο χρόνο της πάει σινεμά και λατρεύει τα ταξίδια. Σπούδασε δημοσιογραφία και για ένα χρονικό διάστημα εργάστηκε σε εφημερίδα. Είναι ήρεμη και υπομονετική αλλά αν την πειράξει κανείς, της γυρνάει το μάτι. Ενδιαφέρεται για εκπομπή κοινώς γιατί της αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Απόψε παρουσίασε εκπομπή διατροφής και υγείας και φάνηκε πως κέρδισε τις εντυπώσεις της πλειοψηφίας πλην της Έλενας Χριστοπουλου. «Ήταν άτονο, ηχόχρωμα δεν υπήρχε, και ενώ φαίνεται ότι έχεις αυτοπεποίθηση, απορώ γιατί δεν τα πήγες καλά» είπε. «Και εμένα με αποσυντόνισαν τα χέρια και εμένα μου θύμισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως στον Ανδρέα» σημείωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

Η Μαριαλένα Βούλγαρη είναι μοντέλο και ομολόγησε ότι έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της. Απόψε έκανε ρεπορτάζ για το Πάσχα στην Κέρκυρα και εμφανίστηκε ιδιαίτερα άνετη.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου άρεσες, πάρα πολύ πικάντικη, φρέσκια. Μου δίνεις την αίσθηση ότι ήρθες να διασκεδάσεις και να ανοίξει η καρδιά σου». Απαντώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου για τις δυσκολίες που έχει βιώσει είπε: «Έχω χάσει τη μητέρα μου και μία αδελφή που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες».

Η Λίνα Βαμβακά σπούδασε δημοσιογραφία και χορό, το πρωί είναι ραδιοφωνική παραγωγός, τα απογεύματα διδάσκει σε σχολές χορού. Ιδανικά θα ήθελα να κάνει εκπομπή τύπου “Μπράβο, Ρούλα» και μάλιστα έχει βρει και τίτλο «Ουάου, Λίνα ζήσ΄το με τρέλα!».

Έχει μανία με την καθαριότητα και προβλέπει ότι θα είναι ο Κατακουζηνός του σπιτιού. Στην προσπάθειά της με talent show έδειξε θετικά δείγματα παρά τις όποιες αδυναμίες.

Η Λίνα Μαρκοπούλου συστήθηκε ως η  «μπουμπούκα του υπουργείου» και ήθελε από μικρή να γίνει παρουσιάστρια αλλά η μητέρα της τη σταμάτησε. Αγαπημένος της παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης ενώ η ίδια θα ήθελε να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία. Στην πρώτη της απόπειρα είπε το δελτίο του καιρού αλλά μάγκωσε και η αμηχανία της τής αφαίρεσε πολλούς πόντους.

Η Ιωάννα Ντούφα ό,τι βάζει στόχο το καταφέρνει. Είναι η βασίλισσα της χαλάρωσης, γυμνάστρια και αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας καθώς διατηρεί τα δικά της σπα στη Λάρισα. Έκανε ποδαρικό με εκπομπή υγείας και ευεξίας και άφησε θετικές εντυπώσεις στην επιτροπή.

Η Αναστασία

Η Όλγα Σμάγαδου έχει διαγράψει τη δική της διαδρομή στην περιφερειακή τηλεόραση και ο Τύπος της έχει απονείμει τον τίτλο της «Μενεγάκη των Σερρών». Επί 17 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπροστά. Η φιλική διάθεση που έβγαλε κέρδισε τον Παντελή Τουτουντζή ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη την επικρότησε που βρήκε το θάρρος να ξεβολευτεί και να βουτήξει στα βαθιά νερά των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Από την Κύπρο έφτασε στο Tv Queen η Αναστασία Αυγουστή και δηλώνει «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Μεγαλονήσου. Στην απόπειρά της να παρουσιάσει κοινωνική εκπομπή τα πήγε καλά για πρώτη φορά ακούγοντας πολύ θετικά λόγια από όλους.

Η… διηπειρωτική Vasilia Niles μεγάλωσε σε Ελλάδα και Αμερική. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σπούδασε στο UCLA Μοριακή Βιολογία και σκηνοθεσία και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα. Ο μπαμπάς της δούλευε για τη NASA εξού και η αγάπη της για το διάστημα. Τα ρούχα της εμπνέονται όλα από το διάστημα και απόψε παρουσίασε το μαγκαζίνο «Διαστημικός τουρισμός».

Η Αγάπη Λυδιώτη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και διψά να αναδειχθεί Tv Queen. Είναι interior designer, λατρεύει τα ταξίδια και σαν προσωπικότητα είναι δυναμική και ευαίσθητη. Δεν πτοείται από τις κριτικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες γιατί θέλει συνεχώς να βελτιώνεται. Χλιαρό το στίγμα που άφησε στην παρουσίαση του late night show Night out with love καθώς δεν έδειξε το «ειδοποιό στοιχείο» της σε σχέση με τις άλλες κοπέλες.

Την Τζένη Λάττου την έχουμε γνωρίσει ξανά ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είναι χορεύτρια και μοντέλο και έλκει καταγωγή από την πλευρά της μαμάς της από τη Σιγκαπούρη. «Σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι« είναι το μότο της και η ίδια είναι γεννημένη να φορέσει το στέμμα της Tv Queen. Η ίδια νιώθει πομπός θετικής ενέργειας και λατρεύει τη γυμναστική. Η παρουσία της κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών και η πλεξούδα της δε αποθέωθηκε από τον Παντελή Τουτουντζή.

Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts