Θάνος Μπίρκος: «Παναγία μου! Μη λέτε τέτοια»

Ο Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day με αφορμή την τρίτη σεζόν για τον Σασμό στον Alpha. Μάλιστα, ο συμπαθής ηθοποιός αναφέρθηκε με σοβαρότητα μα και χιούμορ στην προσωπική του ζωή και το κεφάλαιο «έρωτας».

Μιλώντας για τις εξελίξεις στην δημοφιλής σειρά του Alpha και τον έρωτα του Τόλη, τον ήρωα δηλαδή που υποδύεται ο ηθοποιός, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έμελλε να αιφνιδιάσει τον συνεντευξιαζόμενο της. «Σε περιτριγυρίζει ο έρωτας, μήπως και στην προσωπική σου ζωή;» υπογράμμισε χαρακτηριστικά με τον Θάνο Μπίρκο να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Παναγία μου! Μη λέτε τέτοια, θα χαρεί η μάνα μου και θα περιμένει γάμους! Η δουλειά της είναι να μου λέει τέτοια πράγματα».

«Σαν Θάνος πρέπει να πω κανονικά πως είμαι ρομαντικός. Ήμουν πολύ αλλά μεγαλώνοντας ο ρομαντισμός αλλάζει υπόσταση στο κεφάλι μου. Βλέπω τον εαυτό μου να παίρνει το δαχτυλίδι, να γονατίζει και όλα αυτά. Τα βλέπω αυτά και τα έχω. Δεν είναι όμως μέσα μου το «γεμίζω με λουλούδια ένα σπίτι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θάνος Μπίρκος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Με έχουν απορρίψει πάρα πολλές φορές! Δεν με νοιάζει όμως. Εννοείται πως θα τολμήσω, εάν κάτι μου αρέσει, δεν το διαπραγματεύομαι αυτό μέσα μου. Προτιμάω να πάω το ταξίδι από το να βλέπω φωτογραφίες στο κινητό… πως είναι να πας το ταξίδι».

«Μου αρέσει πάρα πολύ να περνάει από τον καθρέφτη κάθε μέρα στο σπίτι και να κοιτάζομαι! Που σημαίνει ότι βλέπω ποιος είμαι, δεν το αποφεύγω και δεν φαντασιώνομαι ότι είμαι κάτι άλλο. Δεν φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Σπαλιάρας, αν και από μέσα πολύ βαθιά τους έχω τους κοιλιακούς».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts