«Θέλω να τα πω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί είμαι δημοσιογράφος…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης 23/2 στο Night Out και με αφορμή μία δήλωση που έκανε, η Μαίρη Αργυριάδου θέλησε να τοποθετηθεί και να του απαντήσει το πρωί της Παρασκευής 24/2 στο Breakfast at Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor αναφέρθηκε στον τρόπο που ένας δημοσιογράφος μπορεί να ερμηνεύσει μία φωτογραφία του με κάποια κοπέλα κάθε φορά, με εκείνη, να εξηγεί πως τα λόγια του της προκάλεσαν θλίψη, παρόλο που γενικότερα τον συμπαθεί ως άνθρωπο.

Το σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο


«Ένας δημοσιογράφος μία φωτογραφία να την ερμηνεύσει ως συνεργασία, ως φιλία, ως γάμο, ως σχέση. Γράφονται διάφορα πράγματα. Για ποιον λόγο να υποχρεωθώ να απαντήσω μπροστά σε μία κάμερα;», σχολίασε αρχικά, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο late-night show του MEGA.

«Θέλω να τα πω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μου είναι πολύ συμπαθής αλλά λίγο κάπως με στεναχώρησε, γιατί είμαι δημοσιογράφος. Θα απαντήσω», ανέφερε, λοιπόν, η Μαίρη Αργυριάδου.

«Πρώτον, Γιώργο μου, ασχοληθήκαμε όλοι εμείς με τη σχέση σου από χαρά, γιατί είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προσωπικό σου Instagram να ανεβάζεις μία κοπέλα. Οπότε, χαρούμενα ασχοληθήκαμε και είπαμε: να τος ο Γιώργος, έχει κοπέλα. Είναι η πρώτη φορά, γι’ αυτό», συνέχισε η ίδια έπειτα.

Και κατέληξε: «Αν δηλαδή μας είχες συνηθίσει στο να ανεβάζεις τις φίλες σου, να πίνετε το τσάι σας και να κάνετε τις βόλτες σας, δεν θα μας φαινόταν περίεργο. Και δεύτερον, μένω λίγο στη λέξη «αποδέχθηκα». Αποδέχθηκε τα συναισθήματά του, αυτό καταλαβαίνω».

«Πιστεύω ότι αν τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι μετοχές, είναι υπερεκτιμημένη τηλεοπτική μετοχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν έχει κάνει κάτι τρομερό τηλεοπτικά, εκτός από τη διαχείριση της προσωπικότητάς του», σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μίχος.

«Φέρτε μου το κουτάλι να πάρω την τοξίνη από τη γλώσσα του Μίχου και σήμερα», είπε χαριτολογώντας τότε η Μαίρη Αργυριάδου και συνέχισε στη θεματολογία της στήλης της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts