Θοδωρής Ζαγοράκης: «Αν δεν ήταν η Ιωάννα Λίλη, θα είχα αποτύχει»

Μπαμπά-δες: Στην εκπομπή της ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης θα βρεθούν αυτό το Σάββατο 6/4, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, μιλούν για τα παιδιά τους, για την προσωπική τους ζωή και συγκινούν με τα λόγια τους. Απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα 5/4 στο Happy Day.

«Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι. Το να είσαι όλη μέρα με τα παιδιά και παιδιά που είναι και στην εφηβεία δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Αν δεν έχεις έναν σύντροφο ή μια σύζυγο δίπλα σου, που θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά, νομίζω ότι μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πάρα πολλά πράγματα», λέει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Και η Ιωάννα Λίλη σημειώνει με τη σειρά της: «Ήταν μια συνειδητή επιλογή αυτή, απέχω από τον χώρο αρκετά χρόνια, γιατί ήθελα να σταθώ στο μεγάλωμα των παιδιών. Εννοείται ότι μου λείπει. Μου λείπει πάρα πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω εάν και εφόσον θα παρουσιαστεί κάτι το οποίο θα είναι στα μέτρα μου».

Δείτε απόσπασμα πριν προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts