Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Η καρμική γνωριμία, το πρώτο ραντεβού και ο γάμος τους

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Πόλο, Γιώργος Δερβίσης και η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, που φέτος παίζει στη σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας», σε κοινή τους συνέντευξη μιλούν για την καρμική γνωριμία τους, τις κοινές αναμνήσεις τους και τον γάμο που ετοιμάζουν.

  • Είναι αλήθεια ότι πρωτογνωριστήκατε όταν ήσασταν παιδιά, σχεδόν μωρά;

Ιζαμπέλλα: Ναι, ήμασταν παιδικοί φίλοι, όπως και οι γονείς μας ήταν φίλοι.

Γιώργος: Ο πατέρας μου κολυμπούσε με τη μητέρα της Ιζαμπέλλας, ήταν πρωταθλητές κολύμβησης και οι δυο τους.

Ιζαμπέλλα: Εν τω μεταξύ, η γνωριμία πάει ακόμα πιο πίσω. Και οι παππούδες μας ήταν φίλοι και συμμαθητές.

  • Ποια είναι η πρώτη ανάμνηση που έχετε ο ένας από τον άλλο;

Γιώργος: Η πρώτη ανάμνησή μου με την Ιζαμπέλλα είναι από τα παιδικά πάρτι της, εκείνα με τους κλόουν, όταν ήμασταν 3-4 χρόνων. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να παίζουμε όλα τα παιδιά μαζί διελκυστίνδα, όπου χωριζόμασταν σε δύο ομάδες και τραβούσαμε το σκοινί.

Ιζαμπέλλα: Εγώ θυμάμαι σκηνές από διακοπές, καλοκαίρια στη Μυτιλήνη και Πάσχα στην Κυλλήνη. Μέσα σε όλες τις συμπτώσεις, η γιαγιά μου είναι από τη Μυτιλήνη, όπως και ο παππούς του Γιώργου, ενώ η Κυλλήνη προέκυψε λόγω της οικογενειακής φιλίας. Πηγαίναμε εκεί μαζί διακοπές. Γιώργος: Επίσης, εγώ έμενα στη Βουλιαγμένη και σχεδόν απέναντι από το σπίτι μας ήταν το εξοχικό της Ιζαμπέλλας.

  • Άρα ήταν σχεδόν καρμικό να γίνετε ζευγάρι;

Ιζαμπέλλα: Γίναμε ζευγάρι τυχαία. Μέχρι τότε δεν υπήρχε κάποιο αίσθημα ή υπόνοια ερωτικού ενδιαφέροντος. Είχαμε να βρεθούμε αρκετά χρόνια, οπότε κάποια στιγμή, εκεί στα 24 μας, είπαμε να βγούμε να πούμε τα νέα μας.

Γιώργος: Τέλη του 2018 συναντηθήκαμε, πήγαμε σε ένα αγαπημένο μας εστιατόριο στην Κηφισιά. Βγήκαμε άλλες δυο-τρεις φορές και από τότε είμαστε μαζί.

  • Και δεν είναι η μόνη έκπληξη που σου έχει κάνει, Ιζαμπέλλα.

Ιζαμπέλλα: Είχα πει πως ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά μου και ο Γιώργος ανέλαβε να το οργανώσει. Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα πως το είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου.

Γιώργος: Αμέσως μετά την τούρτα, όλοι μου οι φίλοι, που με βοήθησαν στην έκπληξη που θα ακολουθούσε, συντονίστηκαν και άλλος απασχόλησε την Ιζαμπέλλα, άλλος άναψε ένα neon φως που έγραφε «Will you marry me?», οπότε κάπως τράβηξα την Ιζαμπέλλα στην πίστα να χορέψουμε και εκεί της έκανα την πρόταση και της έδωσα το δαχτυλίδι.

Ιζαμπέλλα: Είπα «ναι» χωρίς να το σκεφτώ. Ούτως ή άλλως, το είχα σκεφτεί πως ήθελα να παντρευτώ τον Γιώργο. Ήταν απολύτως συνειδητή απόφαση. Ο Γιώργος είναι η οικογένειά μου, ο καλύτερός μου φίλος, ο άνθρωπος που θέλω να περνάω μαζί του όλες μου τις ώρες.

  • Έχετε αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος;

Ιζαμπέλλα: Θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Γιώργος: Είναι και Ολυμπιακό έτος το 2024, οπότε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι και θα οργανώσουμε τον γάμο.

Και με τη κοινή αυτή συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ αποκάλυψαν τον γάμο τους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts