Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Η ηλικία, η Γη της Ελιάς και ο διάσημος μπαμπάς της

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, την ηρωίδα της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».
H Ιζαμπέλλα Φούλοπ έκανε… δυναμική είσοδο στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», και έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού τόσο με το υποκριτικό ταλέντο, όσο και με την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση.
Η τηλεοπτική Ελένη είναι η μοναχοκόρη ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μάνη, που έρχεται πολύ κοντά με τον Στέφανο(Liam Ireland) και προσπαθεί να τον κάνει να ξεπεράσει τη Μυρτάλη.

Η όμορφη ηθοποιός έχει κάνει την πλειοψηφία των τηλεθεατών να μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια και παρακάτω θα διαβάσεις όσες πληροφορίες χρειάζονται για να τη γνωρίσεις καλύτερα.

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι 29 χρόνων. Πατέρας της είναι ο διάσημος Ούγγρος ζωγράφος Tibor Fulop και η μητέρα της κατάγεται από τον Πόντο και είναι δικηγόρος. Έχει 4 αδέρφια, εκ των οποίων η μεγάλη αδερφή και ο ένας και μοναδικός αδερφός της ζουν και εργάζονται στη Βουδαπέστη. Ο ηθοποιός Κώστας Καρράς είναι νονός της.

Η Ιζαμπέλλα ήξερε από πολύ μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, μάλιστα όταν στην ηλικία των 6 ετών περίπου μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους γονείς της αυτό το παιδικό όνειρό της, δεν την πήραν στα σοβαρά. Στην τηλεόραση την είδαμε για πρώτη φορά όταν συμμετείχε στη σειρά «Ήλιος».

Πηγή:Χάι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts