Ιωάννα Μαλέσκου: Το σπάνιο βίντεο από τα καλλιστεία 2013 που δεν θυμάται ούτε η ίδια

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 2 σχεδόν χρόνια με το TV Queen και μέσα σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε ήρθαν μεγάλες αλλαγές και στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή μέσα από το Κρήτη tv έφτασε στην Αθήνα ως μία νέα Ελένη Μενεγάκη και η πορεία που ακολούθησε είναι πάνω κάτω γνωστή.

Η ίδια παντρεύτηκε, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του OPEN. H εντυπωσιακή Ιωάννα παραμένει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και στην αρχή της καριέρας της είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία «Μις Κρήτη» του 2013, όπως μπορείτε να δείτε και στο ακόλουθο βίντεο:

Η παρουσιάστρια αν και είχε σπουδάσει παιδαγωγικά, είχε δοκιμάσει και την τύχη της στο μόντελινγκ. Μάλιστα, στο βίντεο απαντά σε ερώτηση κριτή της επιτροπής, αν μπορεί να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ. Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε απαντήσει με βεβαιότητα πως γίνεται.

TV Queen πρεμιέρα – Η άβολη στιγμή με Μικρούτσικο-Μαλέσκου: «Μη με πιάνεις», το ατύχημα, οι παίκτριες και τα χαλασμένα μικρόφωνα

Το TV Queen έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 28/4 και η Ιωάννα Μαλέσκου καλησπέρισε το κοινό. Στο πλατό φυσικά ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι υπόλοιποι κριτές. Οι 17 διαγωνιζόμενες είναι έτοιμες να μας συστηθούν μέσα από τη νέα εκπομπή του OPEN και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο της TV Queen. «Παίρνω μία ανάσα. Βλέπετε έχω αρκετό καιρό να βρεθώ μπροστά από κάμερα σε τηλεοπτικό πλατό και αυτό το τηλεοπτικό πλατό είναι ξεχωριστό. Δεν είναι για εμένα, ούτε για εμάς, αλλά για 17 ξεχωριστές διαγωνιζόμενες. Κάθε Κυριακή ζωντνά στις 21.00 θα βλέπετε εδώ να εξελίσσεται η πορεία των 17 κοριτσιών», είπε η παρουσιάστρια κατά την έναρξη του νέου σόου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts