«Και η φρασεολογία είναι βιασμός! Είναι…» – Πυρ και μανία η Πηνελόπη Πιτσούλη για τον Γιώργο Κιμούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τα εγγόνια της και τον Γιώργο Κιμούλη.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Κιμούλη ήταν ένα από τα πρώτα που είχαν ακουστεί στις καταγγελίες, όταν η Ζέτα Δούκα είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη το 2021 για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του στο θέατρο.Η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει μέχρι και σήμερα, αφού οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στα δικαστήρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, η επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο σχολιάστηκε εκτενώς, παρόλο που ο ίδιος δεν δέχεται τον όρο «επιστροφή» μιας και όπως λέει, δεν έφυγε ποτέ από το σανίδι.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Κιμούλη


«Ο πατέρας μου με προέτρεψε να γίνω ηθοποιός, γιατί ήταν το μεράκι του. Ο σύζυγός μου με έστειλε στην σχολή υποκριτικής. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 57 χρόνια. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά εραστές», ανέφερε αρχικά.

Για τα εγγόνια της είπε: «Είναι επίτευγμα στη ζωή σου να έχεις εγγόνια, έχω πέντε. Η εγγονή μου έχει ταλέντο στην υποκριτική, ξεκίνησε και σχολή φέτος».

Για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο Γιώργος Κιμούλης αν αποφάσισε ότι είναι έτοιμος, να εκτεθεί στο κοινό. Και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο».

Για την συμμετοχή της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» τόνισε: «Στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνω μια στριμμένη πεθερά. Ως μαμά δεν έχω επέμβει ποτέ στα παιδιά μου. Την νύφη μου την εκτιμώ ιδιαίτερα, αν καταλάβω ότι δεν αγαπάει τον γιο μου, αλίμονό σου!».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts