Καλό μεσημεράκι: «Γελάει καλύτερα όποιος…» – Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον ΣΚΑΪ

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είδαμε κάποιες εκπομπές να μη βγαίνουν στον αέρα και έτσι μερικά από τα πρόσωπα της τηλεόρασης ήταν στην ευχάριστη θέση να ξεκουραστούν και να απολαύσουν κάποια απόδραση εκτός Αθηνών.

Το Καλό μεσημεράκι λοιπόν με το Νίκο Μουτσινά δε έκανε εκπομπή τη Δευτέρα 27/2 και μάλιστα ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από την παραγωγή να μη βγει στον αέρα ούτε και την Τρίτη 28/2 κάνοντας έτσι ένα άτυπο 4ήμερο.

Από ότι φάνηκε το αίτημα του Μουτσινά δεν εισακούστηκε και έτσι το ραντεβού του με το κοινό έγινε κανονικά την Τρίτη 28/2 με τον ίδιο να κάνει ένα σχόλιο – με το δικό του γνωστό ύφος – για τον ΣΚΑΪ.

Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι

«Εγώ την Παρασκευή είχα πει ότι δεν θα έρθουμε την Τρίτη. Τελικά είμαι… ναυαρχίδα, γιατί είμαστε εδώ όλοι. Δεν μας πήραν ποτέ τηλέφωνο να μας πουν τουλάχιστον ότι “δεν ισχύει αυτό ζητήσατε”; Γελάσανε; Γελάσανε; Αλλά ποιος γελάει καλύτερα; Όποιος γελάει τελευταίος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια ακολούθησε το αιχμηρό σχόλιο του Μουτσινά για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Παιδιά, ασχολούμαστε με τα καλαμπαλίκια του Πρίαμου. Την Ελευθερία δεν την γνωρίζω προσωπικά, κορίτσι μου ξεκόλλα. Έχει πάει αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι κι έχει κάνει κάποιες κουτσουκέλες.

Είναι έξω η Ελευθερία, το μαθαίνει, δεν θέλει να μιλήσει σε κάμερες, αλλά… θα μπω στο αεροπλάνο και θα πάω με την “ξαδέρφη μου” την Ευρυδίκη. Είναι, όμως, ο λάθος άνθρωπος που αντί να τη βγάλει από τη συνθήκη, τη βάζει όλο και πιο μέσα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει ο πολύφερνος γαμπρός, ο Πρίαμος, που του κρεμάνε και τάματα, κοχύλια και… άλλα τα έχει. Τρέχουν όλες… Ο καθένας κάνεις τις επιλογές του. Δεν θα γυρίσω να πω ότι φταίει ο Μάριος, συγγνώμη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »