Κι άλλο μωρό στην οικογένεια Φουρέιρα – Η εγκυμοσύνη και το φύλο του παιδιού

H Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους πρόσφατα. Νονά του μικρού Ερμή μεταξύ άλλων ήταν η αδερφή της τραγουδίστριας, η Ιωάννα, που δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της, αλλά και τη συγκίνησή της. Η Ελένη Φουρέιρα και η αδερφή της Ιωάννα έχουν άριστες σχέσεις και… πλέον είναι και κουμπάρες. Η Ιωάννα μοιράστηκε στιγμιότυπα, γράφοντας: «Λουλούδι μου σε αγαπάω άπειρα! Δίπλα σου για πάντα». Μετά τη βάφτιση ακολούθησε πάρτι στο Island που όπως μαρτύρησαν οι φωτογραφίας πήρε το όνομα Ερμής.

Το νέο μέλος στην οικογένεια της Ελένης Φουρέιρα έρχεται και αυτό γιατί ο αδελφός της, Γιώργος θα γίνει πατέρας όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι έκανε την αποκάλυψη το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου και μάλιστα διοργάνωσε gender reveal party για τη μεγάλη ανακοίνωση όσον αφορά το φύλο του μωρού. Το παραμυθένιο σκηνικό ήταν γεμάτο με ροζ και γαλάζια μπαλόνια και όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα μπλε κομφετί, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Milky Way: Οι τολμηρές σκηνές της Γιούλικας Σκαφιδά και το guest της Φουρέιρα σε βίντεο!

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί για το νέο ανιψάκι της, αφού τα αδέλφια της, Γιώργος, Ιωάννα και Μαργαρίτα έχουν δημιουργήσει το καθένα τη δική του οικογένεια. Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts