Κλέφτης άρπαξε την αλυσίδα γυναίκας μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ – Άναυδος ο ρεπόρτερ

Σήμερα: Είδαμε τα πλάνα στον αέρα του ΣΚΑΙ και πραγματικά δεν το πιστεύαμε ότι συνέβη και αυτό on camera. Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε παραλία της Αττικής, καθώς κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Τσελίκα, φαίνεται ένας κλέφτης στο «background» να αρπάζει την αλυσίδα από τον λαιμό γυναίκας που πήγαινε να βουτήξει στη θάλασσα.

Ο Γιώργος Τσελίκας βρισκόταν στην παραλία του Αλίμου και ενώ περίμενε για να βγει στον αέρα, από πίσω του ο κλέφτης άρπαξε μια αλυσίδα από μια γυναίκα κι έφυγε τρέχοντας μπροστά στην κάμερα. Πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ετοιμαζόταν να πέσει στη θάλασσα, της άρπαξε τον χρυσό σταυρό από το λαιμό και άρχισε να τρέχει.

«Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Πού να πάει το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Τσελίκας. Δείτε το βίντεο με το πρωτοφανές περιστατικό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts