Θρίλερ με την απομάκρυνση της Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» – Έτσι την αποχαιρέτησαν Οικονόμου-Παυλόπουλος

Την άβολη στιγμή να πρέπει εν μέσω σεζόν να αποχαιρετήσουν τη συνάδελφό τους Ντόρα Κουτροκόη μετά την απόφαση του καναλιού να την απομακρύνει από την παρουσίαση της εκπομπής Σήμερα, έζησαν οι συνάδελφοί της Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες, η δημοσιογράφος έμαθε χθες μετά το τέλος της εκπομπής ότι σήμερα -Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου- είναι η τελευταία μέρα παρουσίας της στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Σήμερα, γεγονός που εκτός από το ότι την αιφνιδίασε, την ενόχλησε και ιδιαίτερα.

Σήμερα, λοιπόν, η Ντόρα Κουτροκόη, χωρίς να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή και έτσι Παυλόπουλος και Οικονόμου, στο ξεκίνημα του «Σήμερα» θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

«Παρατηρείτε ότι είμαστε οι δυο μας σήμερα εδώ. Να σας πούμε ότι η συνάδελφός μας, η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα είναι μαζί μας από σήμερα και στο εξής, έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή. Εμείς να της ευχηθούμε τα καλύτερα, καλή τύχη και καλή συνέχεια στα σχέδιά της, σε ότι κι αν κάνει επαγγελματικά από εδώ και πέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

Και σχεδόν μαζί με τον Παυλόπουλο συνέχισαν λέγοντας: «Και φυσικά να την ευχαριστήσουμε πολύ για το διάστημα που περάσαμε εδώ μαζί. Η φιλία ούτως ή άλλως υπάρχει, είμαστε συνάδελφοι πάρα πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, οπότε ισχύει και θα ισχύει για πάντα».

Άγνωστο τι θα γίνει από τώρα και στο εξής με την Ντόρα Κουτροκόη και τον ΣΚΑΪ, καθώς παρ’ όλο που λέγεται ότι το κανάλι σκοπεύει να την αξιοποιήσει σε άλλα πόστα μέσα στον σταθμό, δεν αποκλείεται να έρθει το οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δείτε τι είπαν οι δύο δημοσιογράφοι αποχαιρετώντας την Ντόρα Κουτροκόη σήμερα το πρωί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts