Κούλλης Νικολάου: Επέτειος γάμου ανήμερα της Αγίας Μαρίνας – Τέλεια φωτό!

Ο Κούλλης Νικολάου έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε μία φωτογραφία με την υπέροχη σύζυγό του, Κλαίρη.

Έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και 21 χρόνια από τη μέρα που γνωρίστηκαν και ο έρωτάς τους είναι ανεξίτηλος.

Συγκεκριμένα ο Κούλης Νικολάου ο οποίος και τη Τρίτη σεζόν θα υποδύεται τον Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «17 Ιουλίου 2005 της Αγίας Μαρίνας μια μέρα καλοκαιρινή και στην ζωή και στην ψυχή αυτή την μέρα παντρευτήκαμε 18 χρόνια Μετά και 21 από την μέρα που βρεθήκαμε σε αυτή την ζωή , συνεχίζω να προσεύχομαι για μας και για τους αγγέλους που μας έστειλε ο θεός , εδώ ερωτευμένος Απύθμενα χωρίς φραγμούς να κοιτάζω Σιωπηλός και Ενίοτε κραυγαλέος !!»!

Ο ηθοποιός με την Κλαίρη του έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νεκτάριο και την Ελένη.

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε» είχε πει σε συνέντευξή του για τη σύζυγό του Κλαίρη και τα δύο του παιδιά, Νεκτάριο και Ελένη που είναι όλη του η ζωή.

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts