Κούλλης Νικολάου: Η ηλικία, το βιογραφικό, η καταγωγή και η κούκλα σύζυγος

Ο Κούλλης Νικολάου γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1970 στην Κύπρο και είναι ηθοποιός. Είναι 53 χρονών. Στο ζώδιο είναι Λέων και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια.

Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων “Γκρίζος ουρανός (1999)”, “Η γοητεία της αμαρτίας (2002)”, “Έλα πάρε με (2010)”, “Άσπρα μπαλόνια (2011)”, και “Μπρούσκο (2013)”.

Έχει ιδρύσει και λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια δική του εταιρεία παραγωγής και πολλές τηλεοπτικές του παραγωγές προβάλλονται στην τηλεόραση. Από το 2011 συνεργάζεται με τον Ανδρέα Γεωργίου και ως παραγωγοί συνεργάζονται με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

Ο Κούλλης Νικολάου έχει «μπει» τα τελευταία χρόνια στα σπίτια μας και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός μέσα από τους διάφορους ρόλους που εχει υποδυθεί. Φέτος, τον απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς».

Ο Κούλλης Νικολάου είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του, Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ο έρωτάς τους μετρά πάνω από 19 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ένα γιο, το Νεκτάριο και μία κόρη, την Ελένη. Συχνά, μάλιστα διοργανώνουν ταξίδια και εκδρομές με τα παιδιά τους και δημοσιεύουν στα social media όμορφες φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές που περνούν.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγαπημένη του Κλαίρη και έχει εκφράσει με τα πιο γλυκά λόγια την αγάπη του και το θαυμασμό του για τη σύζυγό του, ενώ έχει δηλώσει πως ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός παρά τα πολλά χρόνια κοινής πορείας. Σε συνέντευξή του στο «ΟK!» είχε αναφέρει για την οικογένειά του:

«Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32.Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε».

Και στη συνέχεια, είχε δηλώσει για τα παιδιά του: «Η κάθε στιγμή που περνάμε μέσα από τα μεγάλωμα των παιδιών είναι διαφορετική. Με τον Νεκτάριο κάνουμε άλλα, άλλα με την Ελένη και αλλιώς περνάμε οι τέσσερις μαζί. Για παράδειγμα, τώρα μάθαμε να παίζουμε τάβλι με τον Νεκτάριο και με την Ελένη δεν σταματούν οι βόλτες που κάνουμε μαζί για να τα πούμε».

Ενώ, σε άλλη συνέντευξή του, είχε εξομολογηθεί για για τη γυναίκα του: «Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να Αποκτήσω! Είσαι το όνειρο μου, αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο ! Και είσαι η γυναίκα μου η μάνα των παιδιών μας μια Μάνα αξία μια γυναίκα νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου!».

Viral Είδηση: Κούλλης Νικολάου: Η αλλαγή χρώματος στα μαλλιά και τα γένια του!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts