Κούλλης Νικολάου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη γυναίκα του, ο μπαξές και οι κοτούλες

Ο Κούλλης Νικολάου λίγο πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Mega, Η γη της ελιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ίδιος είναι ένας από τους τρεις δημιουργούς αλλά και πρωταγωνιστές της σειράς και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής.

Μεγάλωσες φτωχικά σε μια πολύτεκνη οικογένεια, με άλλα 10 αδέλφια. Ποιο ήταν το μεγαλύτερο «δώρο» των παιδικών σου χρόνων;

Η ωραιότερη στιγμή τον παιδικών μου χρόνων -και το λέω πρώτη φορά- ήταν όταν κάπου στα 13 μου κατάφερα με τον μισθό μου να πάω στον μπακάλη και να γεμίσω το ψυγείο του πατέρα μου. Και του πουλιού το γάλα πήρα! Η ικανοποίηση που ένιωσα δεν περιγράφεται και δεν ανταλλάσσεται.

Έχει μεγάλη σημασία για σένα η οικογένεια;

Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 32.Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και έγινα πατέρας στα 36 μου, πρώτα με τον Νεκτάριο μου. Σήμερα ο γιος μου είναι 16 χρόνων και η Ελένη μου 13. Νιώθω απόλυτα ευτυχής για αυτή μου την πορεία και εξέλιξη. Ό,τι πιο σημαντικό έχω στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και πιστεύω ότι το καθετί ήρθε στην ώρα του, στη στιγμή του, που λέμε.

Ποιες αξίες θέλησες να μεταδώσεις στα παιδιά σου;

Αυτό που θέλω να τους περάσω είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τον άνθρωπο. θέλω να πιστέψουν στην ελευθερία και την πνευματική καλλιέργεια, θέλω να αγαπήσουν τη ζωή και να είναι πάντα χαμογελαστοί. Να δαμάζουν τον εγωισμό τους και να είναι γενναιόδωροι. Αγάπη, ελευθερία και φιλότιμο. Τίποτα πιο σημαντικό δεν υπάρχει.

Τι απολαμβάνετε να κάνετε οικογενειακός;

Η κάθε στιγμή που περνάμε μέσα από τα μεγάλωμα των παιδιών είναι διαφορετική. Με τον Νεκτάριο κάνουμε άλλα, άλλα με την Ελένη και αλλιώς περνάμε οι τέσσερις μαζί. Για παράδειγμα, τώρα μάθαμε να παίζουμε τάβλι με τον Νεκτάριο και με την Ελένη δεν σταματούν οι βόλτες που κάνουμε μαζί για να τα πούμε.

Πες μας κάτι που δεν ξέρουμε για σένα.

Αν δεν το ξέρετε, να το μάθετε τώρα δηλαδή. (Γελάει.) Γεννήθηκα για να σας αγαπώ και να διεκδικώ μέσα από τη ζωή μου την αγάπη σας. Αυτό έκανα από παιδί, αυτό θα κάνω πάντα. Μέχρι και την τελευταία ώρα. Αυτό που δεν ξέρετε ίσως είναι ότι δεν ασχολούμαι καθόλου με το ποδόσφαιρο και είμαι εξαιρετικός μάγειρας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως λατρεύω τον μπαξέ μου και τις κοτούλες μου. Αφιερώνω χρόνο και κόπο για να είμαι ένα με τη γη.

Πηγή: ΟΚ

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »